Sport

Ilie Dumitrescu, uluit de greșelile CFR-ului cu Young Boys: „La nivelul ăsta nu poți să faci așa ceva!”

Ilie Dumitrescu nu a putut să accepte greșelile lui CFR Cluj din meciul cu Young Boys Berna și consideră că echipa lui Șumudică a greșit flagrant, în momente cheie.
11.08.2021 | 00:33
Ilie Dumitrescu uluit de greselile CFRului cu Young Boys La nivelul asta nu poti sa faci asa ceva
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys Berna din preliminariile Ligii Campionilor însă visează în continuare la grupele Europa League.

Echipa lui Marius Șumudică va întâlni Steaua Roșie Belgrad în dubla decisivă pentru calificarea în grupele competiției, ardelenii având deja asigurată prezența în grupele UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, mesaj clar după eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor: „Meciul ar fi mers într-o altă direcție!”

Ilie Dumitrescu consideră că ardelenii au făcut două-trei greșeli flagrante în Elveția. Campioana României a reușit să ia două goluri în doar două minute, iar Păun și-a îngropat definitiv echipa după ce a bifat două galbene prostești în doar șase minute.

„CFR a surprins adversarul cu un pressing avansat, o echipă agresivă, dar problema a fost atunci. Echipa s-a destabilizat în 2 minute. Asta înseamnă că au fost două greșeli pe faza defensivă, două greșeli în lanț. Meciul ar fi mers într-o altă direcție. Echipa a început foarte bine. Și psihologic a contat foarte mult. Factorul psihologic contează foarte mult”, a spus dezamăgit analistul Digi Sport la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor e de părere că CFR Cluj și-ar fi putut mări avantajul în startul partidei, când echipa și-a creat mai multe situații, în timp ce elvețieni nu reușeau să ajungă la poarta lui Cristi Bălgrădean: „Pe început de joc am avut 3 situații bune, iar ei au fost fără șut pe poartă. După care vine această acțiune, unde greșesc Camora și Manea. Apoi, Bouhenna își intră în rol. Cu un adversar puternic trebuie să eviți să faci foarte multe greșeli”.

Ilie Dumitrescu îl desființează pe Adrian Păun: „A greșit.  La nivelul ăsta nu poți să faci așa ceva!”

Ilie Dumitrescu nu a înțeles deloc gestul și reacția nervoasă a lui Adrian Păun, care a compromis definitiv șansele de calificare ale CFR-ului și și-a lăsat echipa în zece oameni în ultima jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

„Păun a greșit. Nu poți să-și lași echipa în 10 oameni. Ieșirea asta nervoasă nu-și are rostul. La nivelul ăsta nu poți să faci așa ceva!”, a spus lucrurilor pe nume „Mister”.

Nici revenirea lui Alibec anunțată în exclusivitate de FANATIK nu a putut schimba soarta partidei. Atacantul a intrat pe teren încă din primul minut al reprizei secunde și l-a înlocuit pe Runar Sigurjonsson, care avea și un cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

Cu cine va juca CFR Cluj în play-off-ul Europa League

CFR Cluj va avea parte de un adversar de calibru în play-off-ul Europa League. Echipa lui Marius Șumudică va întâlni campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, iar calificarea se va decide într-o dublă manșă.

Vecinii noștri au fost eliminați surprinzător de Sheriff Tiraspol din Liga Campionilor după 1-1 și 1-0. Chiar dacă CFR nu va obține calificarea, ardelenii vor evolua în grupele UEFA Conference League.

Meciul tur se va disputa în capitala Serbiei, Belgrad, pe data de 19 august, în timp ce returul se va juca în Gruia o săptămână mai târziu (26 august).

ADVERTISEMENT