Fotbal intern

Ilie Dumitrescu vrea pe Dinamo în play-off: “Nu există culoare fără ei”

06.11.2018 | 19:25
Ilie Dumitrescu vrea pe Dinamo in playoff Nu exista culoare fara ei

Ilie Dumitrescu speră ca FC Dinamo Bucureşti să poată ajunge în play-off la final de sezon regular şi salută victoria obţinută de “câini” în meciul de la Voluntari. Înainte de duelul cu ilfovenii, elevii lui Mircea Rednic ocupau locul 13 al clasamentului, apoi cu cele trei puncte obţinute au urcat pe locul al 9-lea şi sunt la patru puncte de ultimul loc ce duce în play-off:

“Chiar m-am bucurat foarte mult pentru acest rezultat al lui Dinamo (nr. 1-0 cu Voluntari). S-a apropiat la 4 puncte (nr. de play-off). Nu există culoare în play-off fără Dinamo. Chiar îmi doresc ca Dinamo să ajungă în play-off. Dinamo va avea un program infernal până în iarnă. Trebuie să joace cu Viitorul, cu CFR, cu Steaua. E un program dificil. Ar fi extraordinar ca Rednic să redreseze corabia din mers și să aibă și rezultate.

Ilie Dumitrescu vrea ca Dinamo să joace în play-off

Lucrurile sunt într-un trend pozitiv. Încep mereu cu organizarea de joc atunci când mă uit la o echipă. Am văzut o organizare de joc mai bună decât cea din meciul de cupă cu Csikszereda. Au fost momente în care o echipă de liga a 3-a a fost superioară lui Dinamo. Ieri nu s-a întâmplat asta. Probabil și Rednic a simțit că lucrurile sunt diferite. Probabil s-a cristalizat acolo un nucleu de jucători.

E clar că Rednic are un plan, se va întări cu anumiți jucători. Există însă o singură problemă. Nivelul de pregătire. Cu cine s-au pregătit și cum s-au pregătit. Ei vor intra pe un final de sezon aici. Toate echipele au alt ritm, nu e început de sezon. În Liga 1 e diferit ritmul acum, pentru că toate echipele au prins tonusul competiției. Aici va fi o problemă pentru jucătorii nou veniți la Dinamo. E clar că după perioada de pregătire nivelul va fi altul. Acum este un moment delicat. Există lotul acesta de jucători pe care Rednic îl antrenează de ceva timp și vor veni. Cei care vin trebuie să facă diferența, să ajute, să se vadă o schimbare”, a declarat Ilie Dumitrescu la un post de televiziune

Cornel Dinu înaintea meciului dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara din Liga 1 Betano, disputat pe 3 august 2015
Cornel Dinu înaintea meciului dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara din Liga 1 Betano

Dumitrescu îşi doreşte ca Dinamo să joace în play-off