Ilie, la un pas de TRAGEDIE! Fostul jucător al Barcelonei, în zona atentatelor din Munchen

O nouă tragedie a lovit Europa! Un atentat terorist a avut loc într-un centru comercial din Munchen. Trei tineri au deschis focul la întîmplare şi au omorît 10 oameni care se aflau în zonă.

Printre cei care au fost aproape de tragedie, dar au scăpat nevătămaţi, se află şi doi foşti fotbalişti ai Barcelonei: Ilie Sanchez şi Rodri. Cei doi se aflau la doar cîteva sute de metri de centrul comercial în care a avut loc tragedia.

Ilie Sanchez şi Rodri joacă pentru Munchen 1860, formaţie pentru care au semnat contracte chiar în această vară, după ce şi-au reziliat contractele în Spania.

Ilie Sanchez şi Rodri au plecat de la Barcelona în vara lui 2014, cînd au semnat chiar pentru Munchen 1860. După un an au revenit în Spania, ambii în Segunda Division. Ilie a jucat 26 de meciuri pentru Elche, iar Rodri a fost pe teren în 34 de meciuri pentru Valladolid. În această vară au decis să revină la Munchen 1860.

Ilie Sanchez nu are rude în România, în ciuda numelui care lasă această impresie. Părinţii au decis să îi pună acest nume datorită admiraţiei pe care o au pentru civilizaţia din Estul Europei.