News

Cum se ferește Ilie Năstase de coronavirus! Metoda dezvăluită de fostul tenismen. Exclusiv

04.11.2020 | 16:23
Cum se fereste Ilie Nastase de coronavirus Metoda dezvaluita de fostul tenismen Exclusiv
Ilie Năstase. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase are grijă de sănătatea lui, motiv pentru care zilnic ies la malul mării cu bicicleta pentru a inspira aerosolii și a face mișcare. FANATIK a luat legătura cu fostul mare tenismen, pentru a ne spune cum se protejează de coronavirus, dar și dacă pentru el COVID-19 există.

Fostul numărul 1 la nivel mondial în tenis stă departe de pandemie cu un truc simplu, dar care îl ajută să-și mențină tonusul și vitalitatea. De când s-a căsătorit cu Ioana, Ilie Năstase a renunțat la viața din Capitală pentru liniștea de la malul mării.

ADVERTISEMENT

Încă de anul trecut, fosta glorie a tenisului românesc locuiește la Constanța, unde face aerosoli pe plajă, se bucură de familie, iar în București revine doar dacă are lucruri de rezolvat, ori să-și vadă fiicele.

Ilie Năstase crede în coronavirus, iar pentru asta s-a izolat în apartamentul său, de unde mai iese când dă ture cu bicicleta, zilnic. Fostul tenismen a declarat pentru FANATIK că se teme de COVID-19, motiv pentru care face tot ce autoritățile i-au sugerat în direcția asta.

ADVERTISEMENT

Fostul număr 1 mondial a fost ușor acid la adresa autorităților, pe care nu de puține ori i-a condamnat pentru alegerile pe care le-au făcut în timpul pandemiei, mai ales după ce și Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus.

„De pandemie mai bine îi întrebați pe politicieni, că văd că se pricep. Eu stau aici la mine la Constanța, stau izolat aici la apartament, n-am nicio treabă.

ADVERTISEMENT

Fac ce mi s-a spus și asta fac. Politicienii apar la televizor, nu ei apar și vorbesc? Ei, medicii, ei știu mai multe. Eu la Constanța merg cu bicicleta în fiecare zi, văd doi oameni la fiecare jumătate de oră și cam atât.

Eu în Constanța stau chiar de anul trecut, de când nu era pandemia asta. La București vin mai rar, atunci când am nevoie, când trebuie să vin, însă așa nu am de ce să vin.

ADVERTISEMENT

De coronavirus nu îmi e frică doar mie, le e frică și la copii, la toată lumea, vă dați seama. Dacă toată lumea se ferește, trebuie să ne ferim și noi, nu?”, a declarat Ilie Năstase, pentru FANATIK.

A fost numărul 1 la nivel mondial de două ori

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. Fosta glorie a tenisului românesc are 83 de titluri câștigate, însă doar 58 au fost înregistrate de Asociația Jucătorilor de Tenis Profesioniști (ATP).

Printre cele mai importante titluri la simplu sunt la US Open în 1972, respectiv Roland Garros în 1973. La dublu a câștigat turneele de la Wimbledon în 1973, Roland Garros în 1970 și US Open în 1975.

Turneul Campionilor în anii 1971, 1972, 1973 și 1975. Pentru echipa de Cupa Davis a României a jucat timp de 18 ani un număr de 146 de meciuri de simplu și dublu, câștigând 109. Alături de Ion Țiriac a fost finalist al Cupei Davis de trei ori, în 1969, 1971 și 1972.

A fost pe locul doi în competiția la simplu de la Wimbledon de două ori, în 1972, jucând finala împotriva lui Stan Smith și, în 1976, împotriva lui Björn Borg.

ADVERTISEMENT