Sport

Ilie Năstase a dezvăluit la ce turnee va mai juca Simona Halep în acest an: „Nu este jucătoare de locul 14”

Ilie Năstase a vorbit despre finalul de an competițional al Simonei Halep, care va mai participa la cel puțin încă trei turnee.
20.09.2021 | 20:11
Ilie Nastase a dezvaluit la ce turnee va mai juca Simona Halep in acest an Nu este jucatoare de locul 14
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut parte de o nuntă de vis, iar acum se află alături de Toni Iuruc într-o lună de miere binemeritată, înainte de finalul de sezon în care trebuie să lupte pentru prezența la Turneul Campioanelor.

Fostul mare tenismen, Ilie Năstase, a dezvăluit cum va arăta calendarul Simonei Halep până la finalul acestui an calendaristic.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a dezvăluit cum va arăta calendarul competițional al Simonei Halep până la finalul lui 2021

Ilie Năstase a declarat la Centrul Național de Tenis că Simona Halep va mai participa la cel puțin trei turnee în acest final de an: „Clasamentele nu mai contează. Ştiu că o să joace la Indian Wells şi la Cluj şi la Turneul Campioanelor dacă se califică”.

În clasamentul WTA, situația este destul de complicată pentru Simona Halep, care a ieșit pentru prima oară în ultimii șapte ani din primele zece jucătoare ale lumii și se află pe locul 14.

ADVERTISEMENT

„Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep, dacă a fost odată pe locul 1. Aia contează. Că este acum pe loc cu 14, după mine, asta nu mai contează”, a apărat-o Ilie Năstase pe Simona.

Ilie Năstase, scut în fața criticilor Simonei Halep: „Clasamentul nu spun întotdeauna adevărul”

Ilie Năstase nu consideră că poziția ocupată în acest moment de Simona este o problemă, iar „Nasty” o consideră în continuare una dintre cele mai bune trei jucătoare ale lumii.

ADVERTISEMENT

„Ea oricum nu este jucătoare de locul 14. Clasamentele nu spun întotdeauna adevărul. Simona Halep joacă de numărul 1, 2, 3, acolo”.

Ilie Năstase a dat-o de gol pe Simona Halep cu privire la nunta cu Toni Iuruc, iar FANATIK a aflat în exclusivitate de la fostul mare tenismen cadoul pe care i l-a făcut Simonei, dar și de ce Ion Țiriac a lipsit de la evenimentul mult așteptat.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, apariție de senzație la nunta Simonei Halep

FANATIK a fost la Constanța prezent și a relatat cele mai importante evenimente de la nunta Simonei Halep, unde Ilie Năstase a avut o apariție de senzație alături de soția sa, Ioana Simion.

Ioana Simion și Ilie Năstase la nunta Simonei Halep
Ioana Simion și Ilie Năstase la nunta Simonei Halep.

Ilie Năstase i-a făcut un cadou special Simonei Halep cu ocazia cununiei, chiar la cererea jucătoarei: „M-a rugat să-i dau o rachetă de-a mea”, a spus „Nasty” în exclusivitate pentru FANATIK.

Năstase a explicat pentru site-ul nostru și de ce a dezvăluit când va avea loc nunta Simonei Halep: „Am dat-o de gol pe Simona pentru că am fost întrebat ce fac pe data de 15 septembrie. Eu ştiam ce fac şi nu puteam minţi. Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine”.

ADVERTISEMENT