Life

Ilie Năstase a fost conectat la aparate, după ce s-a infectat cu Covid și a ajuns la spital. “Joi face alte analize”

Ioana Năstase a vorbit despre starea de sănătate a soțului său. Fostul jucător de tenis este internat la Spitalul Matei Balș, după ce a fost infectat cu Covid-19.
30.11.2021 | 20:53
Ilie Nastase a fost conectat la aparate dupa ce sa infectat cu Covid si a ajuns la spital Joi face alte analize
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase trece printr-o perioadă destul de grea. A ajuns pe mâna medicilor după scandalul cu Ciprian Marica, apoi s-a infectat cu Covid-19.

Ioana Năstase a dezvăluit că acesta a fost conectat la aparate, dar nu a avut nevoie de oxigen.

Bruneta speră ca medicii să-l lase pe Ilie Năstase să plece cât mai repede acasă.

Ilie Năstase a fost conectat la aparate, după ce s-a infectat cu Covid și a ajuns la spital. “Joi face alte analize”

În urmă cu câteva zile, Ilie Năstase a fost diagnosticat cu Covid-19. Fostul jucător de tenis a fost plecat într-o vacanță alături de soția sa, iar la întoarcere s-a simțit slăbit. A mers la spital și a aflat a fost infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Medicii au decis să-l țină sub supraveghere și l-au internat la Spitalul Matei Balș din București.

Ioana Năstase spune că soțul ei se simte destul de bine. A fost conectat la aparate, dar nu a avut nevoie de oxigen.

ADVERTISEMENT

Bruneta așteaptă acum ca Ilie Năstase să fie externat și recunoaște că pentru ea a fost foarte greu să stea departe de soțul ei. A vorbit însă cu medicii în fiecare zi.

“Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep.

ADVERTISEMENT

A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus.

Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a spus Ioana Năstase la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Ilie Năstase în urmă cu câteva zile

După ce a fost diagnosticat cu Covid-19, Ilie Năstase a vorbit despre starea sa de sănătate în exclusivitate pentru FANATIK. Acesta spunea că se simte destul de bine pentru că are doar o formă ușoară a bolii. Aștepta să fie externat cât mai repede pentru a putea pleca la Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: