Sporturi

Ilie Năstase a petrecut Revelionul alături de fiica sa! Nathalie a venit special în România. Foto

04.01.2019 | 14:25
Ilie Nastase a petrecut Revelionul alaturi de fiica sa Nathalie a venit special in Romania Foto

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a petrecut Revelionul alături de fiica sa, Nathalie, care a venit special în România pentru a fi alături de tatăl său. În vârstă de 40 de ani, aceasta trăiește la Montreal și este managerul unuia dintre cele importante restaurante din orașul canadian.

Nathalie este fiica cea mare a lui Ilie Năstase din prima sa căsnicie cu belgianca Dominique Grazia. Cei doi s-au cunoscut în timpul turneului US open din 1971, atunci când belgianca a venit special să-l urmărească pe cel mai în vogă tenismen al momentului. Ilie Năstase și Dominique Grazia s-au căsătorit în 1972, dar au decis să divorțeze opt ani mai târziu.

Ilie Năstase și fiica sa Nathalie când aceasta era doar un bebeluș
Ilie Năstase și fiica sa Nathalie când aceasta era doar un bebeluș

Ilie Năstase a petrecut Revelionul alături de fiica sa

Conform Telekom Sport, Ilie Năstase și fiica sa cea mare au petrecut Revelionul la munte în România. Cei doi se află în relații foarte bune, iar Nathalie a petrecut foarte multe vacanţe alături de tatăl ei.

”Părinţii mei mi-au deschis un cont când m-am născut, în care s-a strâns pensia alimentară şi, când am împlinit 20 de ani, mi-au dat banii să fac ce vreau cu ei. M-au mai ajutat un pic când am deschis barul, dar apoi eu mi-am gestionat fondurile. Am cumpărat o casă în Spania şi restul banilor i-am rulat în diverse afaceri […] Mă gândesc să fac un bar la Montreal sau, de ce nu, în România. Am venit aici prima dată acum trei ani și acum mi se pare că s-a schimbat foarte mult. Este o ţară foarte atractivă. Aş vrea să mă instalez aici. De fapt, sunt româncă şi este cazul să învăț limba şi să trăiesc puţin în România. Poate chiar să îmi găsesc aici jumătatea, cine ştie”, declara Nathalie Năstase în urmă cu mai mulţi ani.

Tags: