Life

Ilie Năstase a scos la vânzare apartamentul din Constanța. Suma uriașă pe care o cere sportivul

Ilie Năstase (74 de ani) este dispus să renunțe la unul dintre apartamentele pe care le deține pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia.
14.10.2021 | 08:53
Ilie Nastase a scos la vanzare apartamentul din Constanta Suma uriasa pe care o cere sportivul
ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător de tenis a scos la vânzare un imobil cu două camere pe care-l deține în complexul de lux Caelia, aflat chiar în centrul stațiunii.

Locuința achiziționată în anul 2011 și este una care beneficiază de foarte multe facilități. Mai exact, complexul rezidenţial are centru SPA, piscină, saună uscată şi umedă.

ADVERTISEMENT

Apartamentul deținut de Ilie Năstase are o suprafață de 73 de metri pătrați, o terasă superbă și ieșire la plaja privată deținută de finul său, Ciprian Marica.

Ilie Năstase, dispus să renunțe la una dintre locuințele sale. A scos la vânzare apartamentul din Constanța

Plaja, care are o suprafaţă de peste 10.000 de metri, este administrată de jucătorul de fotbal din anul 2014 ceea ce înseamnă că noul proprietar va avea ieșire directă.

ADVERTISEMENT

„Locuinţa pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasată la parterul clădirii şi are acces direct privat către terasa proprie de aproximativ 80 mp şi către plajă.

Compartimentarea este una generoasă, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28 mp şi un dormitor de peste 23 mp, ambele cu ieşire pe plajă, o baie principală de 8 mp, o toaletă, bucătărie, hol şi un spaţiu tehnic.

ADVERTISEMENT

Apartamentul este luminos, vesel şi plin de energie şi se vinde mobilat şi utilat. Beneficiază şi de un loc de parcare propriu în clădirea adiacentă, în parcarea de 11 etaje din proximitatea complexului”, se arată pe site-ul imobiliare.ro.

Și pentru că vorbim despre un apartament de lux și prețul este unul pe măsură. Ilie Năstase cere suma de 540.000 de euro, cel care va cumpăra casa bucurându-se și de vecini de calitate.

ADVERTISEMENT

Printre cei care locuiesc în complexul Caelia din Mamaia se numără politicieni, afaceriști și milionari, semn că Viorel Păunescu s-a uitat și la cine cumpără apartamentele construite de el.

Ilie Năstase deține mai multe apartamente în stațiunea Mamaia

Din fericire, fostul număr 1 în tenis nu va rămâne pe drumuri, asta pentru că mai are alte proprietăți la Constanța. Din vara lui 2020 are două apartamente în complexul construit de Nicolae Halep, fratele Simonei Halep.

Locuințele cu două camere au fost achiziționate cu 80.000 de euro fiecare pentru cele două fiice pe care le are cu Amalia Năstase, Alessia și Emma.

În plus, actuala soție a lui Ilie Năstase, Ioana Simion, deține la rândul ei un apartament de lux în zonă. Sportivul are și un apartament în București, în complexul construit de Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT