Sporturi

Ilie Năstase a „spart” contul lui Brigitte și a amenințat un fotbalist (FOTO)

28.04.2018 | 11:46
Ilie Nastase a spart contul lui Brigitte si a amenintat un fotbalist FOTO

Chiar dacă Brigitte tocmai i-a intentat divorțul, Ilie Năstase luptă în continuare pentru căsnicia lor. Mai mult, el a recurs la un gest neașteptat pe rețelele de socializare. Orbit de gelozie, „Nasty” a intrat pe instagram-ul soției sale și i-a lăsat un mesaj dur fotbalistului Cristian Daminuță.

Potrivit cancan.ro, legenda tenisului i-a transmis fotbalistului să o lase în pace pe soția sa și să nu mai comenteze pe seama lui. ”Te bagi prea mult în seamă cu Brigitte. Băi, fraiere, dacă mai faci comentarii pe seama mea ți-o trag rău de tot, Ilie”, este mesajul pe care fostul număr unu mondial i l-a lăsat fostului fotbalist de la Inter. (Vezi galerie foto)

Ilie Năstase și Brigitte, la un pas de divorț

Cristian Daminuță s-a declarat șocat și a preferat să nu comenteze situația. ”Nu știu ce s-a întâmplat cu comentariile și amenințările. Nu pot să spun cine a fost și ce a vrut de la mine. Am văzut că au dispărut destul de repede, cineva le-a șters. Nu am nicio treabă cu Brigitte. Ne cunoaștem din Timișoara și atât, nu țin minte să ne fi intersectat de prea multe ori”, a spus fostul jucător al lui Viitorul și Dinamo, pentru sursa citată.

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. Brigitte a intentat divorț de Ilie în luna februarie și, în ciuda insistențelor fostului mare tenismen, pare hotărâtă să nu facă niciun pas înapoi. Asta deși judecătorii i-au respins inițial acțiunea, din cauza unor acte pe care le-ar fi completat greșit. Procesul intentat de Brigitte se reia acum de la zero, iar noul termen fixat de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 este 2 mai.

Fostul tenismen este la al patrulea mariaj, după cele cu Dominique Grazia, Adelaide Alexandra King și Amalia Năstase. De penultima soție, Amalia, s-a separat în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi șapte de căsnicie.

Tags: