Life

Ilie Năstase a trăit o adevărată rușine pe stradă. Ce a pățit fostul tenismen în public

Ilie Năstase, personajul principal al unei întâmplări rușinoase. Ce i s-a întâmplat pe stradă
10.10.2021 | 17:27
Ilie Nastase a trait o adevarata rusine pe strada Ce a patit fostul tenismen in public
Ilie Năstase a trăit o adevărată rușine pe stradă. Ce a pățit fostul tenismen în public. Sursa foto: Facebook / Billie Jean King Cup
ADVERTISEMENT

În ciuda celebrității sale, fostul mare sportiv a trecut printr-un moment jenant, chiar în plină stradă, în Capitală.

Ce i s-a întâmplat lui Ilie Năstase pe străzile din Capitală

Acesta a ieșit dintr-o clinică medicală și nu avea mașina cu el, așa că nu a putut să plece direct, ci avea nevoie de un taxi. Dar ce i s-a întâmplat, de fapt, lui Ilie Năstase în plină stradă?

ADVERTISEMENT

Răspunsul este că acesta a fost refuzat de taximetristul cu care dorea să meargă acasă, dintr-un motiv pe care îl cunoaște doar el.

Astfel, marele tenismen a fost nevoit să accepte refuzul și să caute o altă mașină cu care putea să ajungă acasă, informează Spynews.

ADVERTISEMENT

Un motiv pentru care taximestristul ar fi putut refuza această cursa este acela că tenismenul nu este imunizat împotriva noului coronavirus și având în vedere situația pandemiei din țară, el nu a vrut să riște să se infecteze, mai spune sursa citată anterior.

Ce i s-a întâmplat lui Ilie Năstase pe străzile din Capitală
Ce i s-a întâmplat lui Ilie Năstase pe străzile din Capitală. Sursa foto: Captură video Spynews

Ilie Năstase are din nou permis de conducere, după trei ani de zile

Ilie Năstase a primit vești mult mai bune chiar la începutul lunii trecute, când el și-a recuperat permisul de conducere, după trei ani în care a fost pieton și nu a avut voie să se urce la volanul propriilor mașini.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit! Mi-am luat permisul după trei ani! Acum pot să conduc. O să iau pe cineva când vreau să beau”, a declarat fostul mare tenismen, fiind în culmea fericirii.

Reamintim faptul că Ilie Năstase a avut permisul suspendat în urmă cu trei ani, după ce a fost depistat conducând, deși consumase alcool înainte de a se urca la volan.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ghinionul sportivului din acea zi a fost să fie oprit de oamenii legii chiar de două ori și să îi fie întocmite tot atâtea dosare penale.

Prima dată el a fost oprit de oamenii legii pe Șoseaua Nordului, iar apoi a fost prins în timp ce conducea un scuter, câteva ore mai târziu.

„Vreau să le mulțumesc polițiștilor pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am voie nici de mașină, nici de scuter.

O să-mi iau o tricicletă”, spunea tenismenul pentru a face haz de necaz, conform Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: