Sport

Ilie Năstase acuză jocuri de culise în lupta la titlu din Liga 1: „Sunt niște aranjamente, care nu prea-s corecte!”. Exclusiv

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis și un cunoscut susținător al celor de la FCSB, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre jocurile de culise care s-ar afla în spatele luptei la titlu.
04.04.2022 | 17:45
Ilie Nastase acuza jocuri de culise in lupta la titlu din Liga 1 Sunt niste aranjamente care nu preas corecte Exclusiv
Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis și un cunoscut susținător al celor de la FCSB, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre jocurile de culise care s-ar afla în spatele luptei la titlu
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a asistat, alături de fostul jucător al FCSB-ului, Andrei Cristea, la partida FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-2, care a avut loc duminică pe stadionul „Arena Națională”.

Ilie Năstase acuză jocuri de culise în lupta la titlu din Liga 1

Ilie Năstase susține că există anumite jocuri de culise în spatele luptei la titlul. Totodată, acesta spune că este curios dacă Universitatea Craiova și FC Argeș vor avea aceeași determinare ca în meciurile cu FCSB, în disputele cu liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Păi, titlul… oricum era greu, cu cinci puncte în avans. E greu. Acum, CFR-ul are meci și cu Craiova. Să vedem dacă Craiova sau dacă Piteștiul joacă cum a jucat contra Stelei (n.r. FCSB-ului).

Aici sunt niște aranjamente, care nu prea-s corecte. Piteștiul a jucat foarte dur cu Steaua (n.r. FCSB) și chiar la limita de joc, adică s-au făcut niște faulturi grosolane. Bine, a fost și o eliminare.

ADVERTISEMENT

Nu știu, vreau să văd și eu meciul astă-seară, sunt curios cum se joacă. Depinde și ce face Craiova cu Clujul, și ce face Clujul în cele două meciuri cu Steaua. Sunt multe meciuri”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ilie Năstase: „A doua repriză nu prea mi-a plăcut!”

Fostul mare tenismen mai spune că Universitatea Craiova a avut parte și de noroc în meciul cu FCSB, având în vedere că roș-albaștrii au trimis mingea o dată în bară și au avut un gol anulat.

ADVERTISEMENT

„Am fost invitat acolo (n.r. partida FCSB – Universitatea Craiova, 0-2) de domnul Păunescu. M-am uitat și eu la meci. A fost un meci disputat. În prima repriză s-a jucat foarte frumos. A doua nu prea mi-a plăcut, că a fost mai încâlcit. Dar, în prima repriză, s-a jucat frumos.

Aici nu mai știi… e și puțin noroc. Am văzut că i-a anulat și un gol Stelei (n.r. FCSB-ului), au avut și o bară. Adică astea se întâmplă la meciurile de fotbal. Ce să facem? Mergem mai departe, nu?”, a încheiat Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Și Jean Vlădoiu a vorbit despre „aranjamentele” din Liga 1

Într-un interviu recent pentru FANATIK, Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș, a insinuat că FCSB nu și-a apărat corect șansele în meciul retur cu Farul Constanța, din sezonul regulat, pierdut de roș-albaștri cu 0-2.

„FCSB a demonstrat ce forță are, mai puțin în meciul cu Farul Constanța! Chiar sunt curios să vedem cum va juca FCSB cu noi. Sper ca pe viitor să nu mai avem parte să trăim timpurile când era domnul Jean Pădureanu cu acea Cooperativă. Îmi doresc să nu mai existe în fotbalul românesc asemenea momente”, a spus Jean Vlădoiu, pentru FANATIK.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 37 de puncte obținute, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj, care va juca astăzi, 4 aprilie, împotriva celor de la FC Argeș.

  • 75 de ani are Ilie Năstase

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,15 este cota pentru ”1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT