Fotbal intern

Ilie Năstase agită apele în Ghencea: “De ce să nu joace FCSB acolo? Românii au plătit stadionul”

22.11.2020 | 19:18
Ilie Nastase agita apele in Ghencea De ce sa nu joace FCSB acolo Romanii au platit stadionul
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este de părere că echipa lui Gigi Becali ar trebui lăsată să evolueze pe arena din Ghencea. Fostul mare tenismen le propune celor de la FCSB să joace pe stadionul Rapidului dacă nu vor fi lăsați în Ghencea. 

Năstase se implică în disputa dintre CSA Steaua și FCSB. Fostul tenismen nu înțelege de ce Florin Talpan nu vrea ca formația lui Gigi Becali să evolueze pe noua arenă din Ghencea. El vine și cu o altă sugestie. Echipa din primul eșalon să-și poată juca meciurile pe stadionul care se construiește în Giulești.

ADVERTISEMENT

Țara noastră a spus că va avea trei noi stadioane pentru Campionatul European din 2021. Lucrările de la cele trei stadioane au fost întârziate, însă autoritățile din România au primit un ajutor nesperat după ce competiția va avea loc în 2021.

Năstase se implică în conflictul dintre CSA Steaua și FCSB pentru stadionul Ghencea

Arena din ”Ghencea” a costat 95 de milioane de euro, însă există o mare controversă în jurul acestui stadion. Susținătorii CSA Steaua spun că pe acest stadion poate să joace numai echipa Ministerului Apărării. Ilie Năstase nu împărtășește acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„Stadionul este al românilor. Românii l-au plătit! Acolo poate să joace oricine poate să plătească chiria. Nu văd de ce nu poate să joace orice echipă din București sau din provincie”, a spus Ilie Năstase, la ProSport  Live.

Nu numai în Ghencea s-a construit o arenă nouă. La fel s-a întâmplat și în Giulești, investiție ce a costat 40 de milioane de euro, dar și stadionul ”Arcul de Triumf”, unde costurile vor fi de 37 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”FCSB poate să joace și pe stadionul Giulești”

Fostul mare tenismen este sigur că formația lui Gigi Becali ar putea evolua chiar și pe stadionul unei mari rivale. „Se supără suporterii dacă se va juca în Ghencea. De ce să se supere suporterii? De ce nu se supără că joacă pe Arena Națională? De ce nu se supără?

Dacă se va duce acolo Gigi Becali nu iese război? FCSB poate să joace și acolo și pe stadionul Giulești… și la Arcul de Triumf. Să joace unde sunt condiții bune. Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?”, a adăugat fostul mare tenismen.

ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe spunea la începutul acestei luni că două dintre cele trei stadioane construite pentru EURO 2020 vor fi gata în cel mult 30 de zile. Este vorba despre Arcul de Triumf și Ghencea. Stadionul din Ghencea este gata în proporție de 95%.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – FCSB: 3,20 este cota pentru „gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT