Sport

Ilie Năstase anunţă numele uriaşe care vor apărea în filmul “Nasty”: “Trebuie să se mai filmeze cu Novak Djokovic şi Roger Federer!”. Exclusiv

Ilie Năstase a împlinit 76 de ani și a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Novak Djokovic, Roger Federer și Rafael Nadal vor apărea în filmul său autobiografic, „Nasty”.
19.07.2022 | 16:07
Ilie Nastase anunta numele uriase care vor aparea in filmul Nasty Trebuie sa se mai filmeze cu Novak Djokovic si Roger Federer Exclusiv
Filmul autobiografic despre viața lui Ilie Nătase va fi lansat în vara lui 2023. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a dezvăluit la împlinirea vârstei de 76 de ani, în exclusivitate pentru FANATIK, că filmul autobiografic „Nasty” regizat de Tudor Giurgiu va fi lansat vara viitoare la TIFF.

Ilie Năstase, ultimele detalii despre filmul său autobiografic „Nasty”: „La Roland Garros s-a filmat și cu Nadia Comăneci”

„Cei Trei Mari”, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Roger Federer vor apărea în filmul despre cariera și viața lui Ilie Năstase: „Am filmat la mai multe turnee. La Madrid, la Roma, la Roland Garros și filmul o să fie lansat la TIFF vara viitoare.

ADVERTISEMENT

Au fost interviuri cu jucătorii, a fost și Nadal pe-acolo. Mai trebuie să se facă interviurile cu Djokovic, Connors și Federer”.

Fosta mare gimnastă, Nadia Comăneci, bună prietenă cu Ilie Năstase, va apărea de asemenea în filmul „Nasty”: „La Roland Garros, s-a filmat și cu Nadia Comăneci. O să apară în film”.

ADVERTISEMENT

Ce foști mari tenismeni vor mai apărea în filmul lui Ilie Năstase

Până în acest moment, regizorul Tudor Giurgiu și producătorul Cosmin Hodor au filmat cu nume mari din tenisul mondial, în frunte cu Rafael Nadal.

În filmul lui Ilie Năstase vor mai apărea Ion Țiriac, fostul său partener, John McEnroe, Boris Becker și Mansour Bahrami.

ADVERTISEMENT

Ultimele filmări au fost realizate la Paris, unde au participat triplul câștigător de Grand Slam, Jan Kodes, și Mats Wilander,

Ce spunea Ilie Năstase pentru FANATIK despre filmul „Nasty”

„Mi-am dorit de mult acest film. În 2018, trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu, și o statuie. Am mai multe în cap. Cosmin Hodor e și el foarte implicat în producția acestui film. El e cu interviurile, cu toate întâlnirile, el se ocupă.

ADVERTISEMENT

Filmul va apărea în curând, cel mai probabil anul viitor, dar acum se încearcă să se filmeze cu cât mai mulți jucători din generația mea care să dea interviuri despre mine, despre perioada aia frumoasă când jucam eu.

Va fi un film documentar, nu unul artistic. Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood. Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”, a declarat fostul mare tenismen, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT