Ilie Năstase anunţă un scenariu SUMBRU: “CIMITIR din stadionul Ghencea”

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
10/08/2016, 13:07
Ilie Năstase anunţă un scenariu SUMBRU: “CIMITIR din stadionul Ghencea” GALERIE FOTO

Fostul lider al clasamentului ATP, Ilie Năstase, a vorbit astăzi despre marea sa dragoste, Steaua, şi situaţia disperată în care se află clubul din cauza conflictului cu Armata. Năstase îi consideră pe oamenii din conducerea Clubului Sportiv vinovaţi pentru situaţia în care s-a ajuns.

“Între Steaua şi Armată este o ceartă continuă. Nu ştiu cînd se va termina. Trebuie să se oprească pentru că nu face bine României. Steaua mai poate juca doar pe cimitirul Ghencea. Unde să mai joace pe stadionul Ghencea? Le sugerez lui Boroi şi celorlalţi comandanţi să facă un cimitir din stadion. Să facă acolo cimitirul Ghencea II. Am văzut că vor bani de la Becali. Dacă fac cimitir, o să facă rost de bani pentru că oameni mor în fiecare zi. Să vedeţi cîţi bani o să obţină”, a spus Năstase.

Oficialii Armatei anunţă că stadionul Steaua va intra într-un proces de modernizare în următoarea perioadă, în perspectiva organizării mondialuli din 2018, la care şi România va găzdui cîteva partide.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×