ADVERTISEMENT
Life

Ilie Năstase, apariție uluitoare în public. Fostul tenismen e de nerecunoscut

Autor: Raluca Ilie | 03.12.2020 | 17:44
Ilie Năstase, apariție uluitoare în public. Fostul tenismen e de nerecunoscut
Ilie Năstase, apariție de senzație în public. Cum arată fostul tenismen

Ilie Năstase uimește cu o schimbare de look neașteptată. Fostul tenismen a fost surprins într-o ipostază inedită la întâlnire cu soția sa, frumoasa Ioana Năstase.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și partenera lui de viață au ieșit la o terasă din nordul Capitalei ca doi îndrăgostiți, eleganți, bucurându-se unul de compania celuilalt, iar Ilie Năstase a apelat chiar la o schimbare de look.

Ilie Năstase și cea de-a cincea soție a sa, Ioana, au avut o relație tumultoasă, s-au logodit, apoi au anunțat că se despart, dar, în final, s-au căsătorit, iar acum sunt mai fericiți ca oricând.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, apariție de senzație în public. Cum arată fostul tenismen

Paparazzii SpyNews.ro i-au surprins recent pe Ilie Năstase și pe frumoasa sa soție la o terasă din nordul Capitalei și se pare că fostul tenismen a apelat la o schimbare de look de dragul frumoasei sale partenere. Ilie Năstase s-a tuns scurt, fiind de nerecunoscut.

Se pare că Ilie Năstase și soția sa, Ioana, au foarte multe lucruri în comun și împărtășesc chiar și același viciu. Cei doi s-au relaxat la câte un pahar de vin roșu și par să fie fumători înrăiți, de vreme ce au fumat țigară după țigară de-a lungul cinei lor.

ADVERTISEMENT
Ilie Năstase
Ilie Năstase, apariție de senzație în public. Cum arată fostul tenismen. Sursa foto: Captura Spynews

Cu toate acestea, deși au afirmat deseori că se iubesc foarte mult, Ilie Năstase și soția sa nu au vorbit prea mult unul cu celălalt, schimbând mai multe vorbe cu angajații terasei, care s-au asigurat permanent că celor doi nu le lipsește nimic. Totuși, liniștea nu pare să îi deranjeze, fiecare părând să se gândească la propriile probleme în loc să socializeze unul cu celălalt.

Nu este pentru prima dată când cei doi soți sunt surprinși într-o asemenea postură, ieșind împreună la restaurant, fără să comunice foarte mult, semn că Ilie Năstase își schimbă look-ul, dar nu și năravul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!