Life

Ilie Năstase are probleme serioase cu afacerile. Fostul tenismen, mai aproape de faliment ca niciodată

14.01.2021 | 10:42
Ilie Nastase are probleme serioase cu afacerile Fostul tenismen mai aproape de faliment ca niciodata
ADVERTISEMENT

Fostul tenismen Ilie Năstase are probleme financiare destul de serioase întrucât afacerile nu mai merg la fel de bine ca pe vremuri. Acesta mai deține doar câteva firme, iar multe dintre ele nici nu mai sunt deschise. 

În afară de problemele de natură financiară, fostul sportiv nu a dus-o excelent nici în plan sentimental, fiind căsătorit cu cea de-a cincea soție, Ioana Simion. În urmă cu câteva zile, cei doi au avut parte de un scandal controversat, după ce bruneta a fost agresată fizic de soț.

ADVERTISEMENT

Dintre toate firmele în care este asociat afaceristul, doar două dintre ele mai sunt active și au avut încasări mici în ultimii ani, informează newsweek.ro.

Ilie Năstase are probleme serioase cu afacerile. Fostul tenismen, mai aproape de faliment ca niciodată

Ilie Năstase este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România și deține mai multe firme, însă lucrurile nu mai merg atât de bine ca înainte. Dintre cele 11 firme în care este asociat, fostul tenismen mai are doar două care sunt active, Reims Beverage SRL și Unicorn Buzz SRL.

ADVERTISEMENT

Prima este o firmă care se ocupă cu importul șampaniilor scumpe, cum ar fi Moet & Chandon, Veuve Clicquot sau Dom Perignon. Se pare că prețul acestora este prea mare, din moment ce firma a avut în anul 2019 încasări de doar 30.000 de lei. Pe de altă parte, cheltuielile cu fost duble, în valoare de 64.000 de lei, ceea ce a dus la o pierdere de 34.000 de lei, potrivit sursei menționate anterior.

Cu un an în urmă, lucrurile au stat chiar mai rău. Firma a avut o pierdere în valoare de 72.000 de lei și nici în anii de dinainte nu au existat încasări foarte mari. Cealaltă firmă, Unicorn Buzz SRL, a fost înființată în anul 2016, dar nu mai are activitate deloc și, implicit, încasările sunt pe minus.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ilie Năstase își permite să ducă un stil de viață extravagant, deși veniturile din afaceri nu îi mai aduc aceleași sume ca altădată. Fostul tenismen este membru la anumite Consilii de Administrație aparținând unor companii private, dar sumele încasate sunt departe de cele cu care este obișnuit: 500 de euro lunar dintr-un consiliu și 200 de euro din altul.

Ilie Năstase mai are un credit în valoare de 50.000 de euro împreună cu fosta sa soție, Amalia Teodorescu, încă din 2009. Se pare că acest credit nu a fost încă plătit, pentru că figurează în Registrul Național de Publicitate Mobiliară.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a trecut printr-un scandal uriaș zilele trecute, după ce și-ar fi agresat fizic soția, care s-a speriat și s-a distanțat de el pentru un timp. Cei doi au mai avut probleme și în trecut și au fost în pragul despărțirii de mai multe ori. Pentru a-și împăca partenera de viață, Ilie Năstase i-a cumpărat anul trecut un bolid în valoare de 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: