Sporturi

Ilie Năstase, atac dur la adresa lui Mugur Isărescu! ”Mai are să-și pună numele pe prezervative”

13.02.2019 | 12:03
Ilie Nastase atac dur la adresa lui Mugur Isarescu Mai are sasi puna numele pe prezervative

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a lansat un atac dur la adresa guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu. Primul lider al clasamentului ATP îl acuză pe omul din fruntea BNR că nu este interesat de soarta complexului sportiv din Cotroceni și îl lasă în paragină.

”Domnule, ce om este ăsta (n.r. – Mugur Isărescu), care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii”, a declarat fostul tenismen pentru evz.ro.

Ilie Năstase într-o conferință de presă din vremea când era căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup
Ilie Năstase într-o conferință de presă din vremea când era căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup

Ilie Năstase, atac dur la adresa lui Mugur Isărescu: ”Lasă complexul în paragină”

”Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam, dar așa, îl lasă în paragină. Eu am crescut acolo. Am jucat pe arena aia o finală de Cupa Davis, mă doare sufletul. Ion Țiriac a cumpărat un turneu și-l va duce la Cluj, la anul. Eu sunt convins că problema arenelor BNR nu se va rezolva. Eu și Țiriac poate murim mâine, poimâine, dar să rămână Halep și ceilalți să se bată cu ei”, a fost atacul pe care l-a lansat Ilie Năstase la adresa lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României.

În urmă cu două zile, Ilie Năstase a anunțat că el, Ion Țiriac și Simona Halep au fost dați în judecată de BNR, după ce au cerut reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv. Conform fostului tenismen, Mugur Isărescu le cere daune în valoare de un milion de euro. După aceste acuzații, FANATIK a stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt al BNR și acesta a negat aceste acuzații și a precizat că Banca Națională nu cere daune.