Sporturi

Ilie Năstase, atac fără precedent la Loţi Boloni: “Poate băuse, are tâmpenii în cap”

14.01.2019 | 23:26
Ilie Nastase atac fara precedent la Loti Boloni Poate bause are tampenii in cap

Ilie Năstase a lansat un atac fără precedent la Loţi Boloni. Antrenorul lui Royal Antwerp a oferit un interviu în care a declarat că fostul mare tensimen nu se numără printre marii sportivii ai lumi. “Nasty” i-a răspuns prompt, iar replica acestuia a fost una tăioasă. Fostul lider mondial nu a fost singurul care i-a răspuns lui Ladislau Boloni, Gică Hagi având, la rândul lui, o replică acidă.

“Puteam să fiu mai mult decât numărul 1? El se poate compara cu Pele? Ce să-i zic eu lui? Dacă el are tâmpenii în cap, n-am ce să-i răspund. Mai mult decât numărul 1. Au fost doar 44 sau mai puţini, nu ştiu, eu am fost unul dintre ei. Nu ne compăram între noi. Fiecare, în perioada lui, a fost bine. De ce trebuie să facem, să comparăm cine a fost cu cine. N-are niciun rost să ne comparăm, el ar trebui să ştie. Nu puteam fi mai mult de numărul 1 în perioada în care am jucat. Poate omul era… Eu ştiu, băuse, sau îl durea o măsea, cred. Să şi-o scoată singur, că el era doctor, nu era un jucător de fotbal, ce dracu?! Cine a fost el, că nu înţeleg? Dacă era cineva din tenis care să spună treaba asta nu mă supăram, dar unul care vine de unde vine, din fotbalul lui… Să-şi dea cu părerea la fotbal, mai bine”, a declarat Ilie Năstase pentru Pro Sport.

Ilie Năstase, atac fără precedent la Loţi Boloni: “Dacă mă chema Janos poate eram bun”

Ilie Năstase a continuat atacul fără precedent la adresa lui Loţi Boloni. Primul lider mondial din circuitul ATP, performanţă atinsă pe 23 august 1973, a susţinut că dacă avea nume maghiar, poate era pe placul fostului internaţional român.

Ilie Năstase atac fără precedent la Loţi Boloni. Ce i-a transmis fostului stelist
Ilie Năstase atac fără precedent la Loţi Boloni. Ce i-a transmis fostului stelist

“Poate nu-i place numele meu. Dacă aveam nume unguresc eram cel mai bun. Ce să-i zic? Răspund şi eu cum a făcut-o el. Dacă mă chema Janos poate eram bun. Ungaria n-a avut niciun număr 1 mondial şi d-asta e supărat. Spune-i aşa. Domnul Năstase ţi-a transmis că se mută la Constanţa, că iubita lui e din Constanţa, şi o să aibă doi lideri mondiali. Niciun oraş din lume n-a avut doi. Budapesta n-o să aibă nici măcar unul, nu doi. E răspunsul meu pentru el, vorbesc serios”, a mai precizat Ilie Năstase.