Sporturi

Ilie Năstase, atac furibund la adresa lui Novak Djokovic: ”Când toți ceilalți în lume sunt nebuni și el e deștept, uite că a pățit-o”

24.06.2020 | 17:50
Ilie Nastase atac furibund la adresa lui Novak Djokovic Cand toti ceilalti in lume sunt nebuni si el e destept uite ca a patito
ADVERTISEMENT

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a lansat un atac furibund la adresa actualului lider al clasamentului ATP, Novak Djokovic.

Românul consideră că tenismenul sârb nu ar fitrebuit să organizeze atâtderelaxat turneul demonstrativ ”Adria Tour”, în urma căruia mai mulți jucători s-a infectat cu Covid-19, inclusiv Djokovic și soția sa.

ADVERTISEMENT

La petrecerea de la finalul competiției, nimeni dintre cei prezenţi nu a purtat mască şi nu a existat distanţare socială, lumea trăind ca înainte de pandemie cu multă bucurie şi deplină libertate de mişcare.

Novak Djokovic, atacat de Ilie Năstase

”Știa că e un risc când au fost atâția spectatori acolo. Acum cred că s-a potolit. Când toți ceilalți în lume sunt nebuni și el e deștept, uite că a pățit-o”, a fost atacul lui Ilie Năstase la adresa lui Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

”Nu-i doresc nimănui să pățească ceva, dar dacă iei o astfel de inițiativă trebuie să ți-o asumi până la capăt. Dacă toată lumea păstrează regulile și e adevărat ce se spune că virusul e foarte periculos, atunci trebuie să respectăm”, a spus Năstase pentru Newsweek România.

”Dar dacă nu vrei să respecți, trebuie să plătești. Ce-i trebuia lui Djokovic acest turneu? Nu avea bani? Nu putea să joace el singur cu un alt băiat? Turneul ăsta n-a folosit la nimeni, mai ales că nu era ceva oficial”, consideră primul lider din istoria ATP.

ADVERTISEMENT

Fostul tenismen crede că vor fi afectate și turneele oficiale, în sensul că se vor juca mult mai târziu decât ar fi trebuit. Și US Open ar putea avea de suferit din cauza celor întâmplate la turneul organizat de Djokovic.

Novak Djokovic, soția sa Jelena, tenismenii Viktor Troicki, Grigor Dimitrov și Borna Coric au fost depistați ca fiind infectați cu Covid-19 după ce au participa la turneul demonstrativ Adria Tour.

ADVERTISEMENT

Alături de ei, multe alte persoane din staff și din public s-au infectat cu noul coronavirus. În acest moment, 81 de persoane care au participat la Adria Tour sunt în izolare sau carantină.

ADVERTISEMENT