Life

Ilie Năstase, cadou fabulos pentru Ioana. Pe ce a cheltuit 240.000 de euro

13.10.2020 | 07:52
Ilie Nastase cadou fabulos pentru Ioana Pe ce a cheltuit 240000 de euro
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase reușește să se mențină tânăr cu ajutorul frumoasei lui soții, Ioana, pe care o răsfață cu tot felul de daruri. Fostul jucător de tenis a cheltuit o sumă colosală pe cel mai recent cadou pentru partenera lui de viață.

Este vorba de un bolid fabulos, care l-a costat pe Ilie Năstase nu mai puțin de 240.000 de euro, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion a fost surprinsă alături de noua ei mașină de lux, pe care soțul i-a făcut-o cadou în această vară. Cei doi s-au căsătorit în secret, fără a fi asaltați de camerele foto.

Ilie Năstase, cadou fabulos pentru Ioana

Ioana Simion a primit de la soțul ei un cadou cu adevărat extravagant. Ilie Năstase a cheltuit 240.000 de euro pe un bolid foarte elegant, un Bentley Continental GT. Ioana a fost surprinsă alături de mașină de către paparazzi WOWbiz.

ADVERTISEMENT

Pe lângă mașina luxoasă, Ioana Simion, actuală Năstase, și-a arătat formele impecabile, semn că are foarte multă grijă de corpul ei. Bruneta are 45 de ani și are o siluetă lipsită de imperfecțiuni.

Pentru a-și pune în evidență formele, Ioana a ales să poarte o pereche de jeanși mulați, care ar fi luat mințile oricărui bărbat care se apropia de ea.

ADVERTISEMENT
Ioana Simion
Ioana, soția lui Ilie Năstase, alături de bolidul de lux. Sursa foto: wowbiz.ro

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana Simion în această vară, însă au păstrat totul secret pentru a nu fi asaltați de presă. Fostul tenisman  își admiră foarte mult soția și chiar s-au gândit să facă un copil în viitorul apropiat.

“Dacă o fură unul care este mai șmecher ca mine pe Ioana, nu mă supăr, dar să nu o fure unul mai slab decât mine. Ioana mi-a pus capac, pentru că are clasă. Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gândesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep”, a declarat Ilie Năstase în cadrul unei emisiunii de pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și exprima admirația pe care o are față de Ioana, Ilie a copleșit-o cu un cadou pe măsură, a cărui preț nu este tocmai pentru toate buzunarele.

Chiar Ioana a declarat recent pentru click.ro că soțul i0a oferit această mașină atunci când a văzut cât de mult îi place. Dintre cele cinci autoturisme pe care le deține, Bentley-ul este cel mai bun.

“De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ‘Wow, ce mașină frumoasă’.

Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: