Sport

Ilie Năstase apelează la Ministerul Justiției în războiul cu nașul său, Ciprian Marica: „Îi era teamă că mor și nu mai are ce lua de la mine”

Războiul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica se mută la Ministerul Justiției. Fostul mare tenismen român va merge în audiență la Cătălin Predoiu pentru a-i da lovitura de grație nașului său
11.02.2022 | 12:04
Ilie Nastase apeleaza la Ministerul Justitiei in razboiul cu nasul sau Ciprian Marica Ii era teama ca mor si nu mai are ce lua de la mine
ADVERTISEMENT

De luni bune, Ilie Năstase și Ciprian Marica sunt la cuțite din cauza fostei baze sportive Voința și nu pare să mai existe nicio șansă de împăcare. Fostul internațional român este acuzat că a folosit acte false cu scopul de a-și înlătura finul și partenerul de afaceri din fundația care le poartă numele.

Ilie Năstase mută războiul cu Ciprian Marica la Ministerul Justiției

După ce a depus plângere penală împotriva lui Marica, „Nasty” a decis să-și caute dreptatea la Ministerul Justiției. Până săptămâna viitoare, când va merge personal în audiență la Cătălin Predoiu, războiul continuă în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Am un contract cu el pe închirierea terenurilor la care nu a plătit niciun ban din 1 iulie 2021. De asemenea, pentru folosirea numelui alt contract. Fiecare dintre angajamente creștea ca sumă de la un an la altul.

A venit și a schimbat domeniul terenurilor. Era de tenis, el le-a făcut de fotbal. I-am zis … ‘ce faci Cipriane?’ A zis să stau liniștit. Scopul lui era să pună mâna pe toată baza.

ADVERTISEMENT

Are plângere penală și acum o să mă duc în audiență la Ministrul Justiției. Deja am vorbit, nu las lucrurile așa. Nu pot să dorm noaptea. Soția mea e devastată, eu nu pot dormi noaptea. Sunt două decizii acolo care se bat cap în cap, voi cere să se verifice cum s-au înregistrat niște acte false”, a declarat Ilie Năstase pentru Prosport.

„Îi era teamă că mor și nu mai are ce lua de la mine”

Mai în glumă, mai în serios, fostul mare tenismen român a lăsat de înțeles că nașul său are un interes ascuns de fiecare dată când îl „întreabă de sănătate”. Mai exact, acestuia i-ar fi teamă de un eșec în încercarea de a-și însuși terenurile respective.

ADVERTISEMENT

Pare o nebunie ce se întâmplă în actele depuse de Marica la instanță. Eu i-am dat fundația lui și apoi am făcut cerere de adeziune să fiu membru în fundația în care el este șef.

Te ia râsul… Să vedem ce face cu semnăturile mele, cum scapă de pușcărie pentru că a falsificat și adăugat texte aiurea în acte.

ADVERTISEMENT

Stăteam cu Marica la masă cu ceva timp în urmă și mă întreba dacă stau bine cu sănătatea. Nu înțelegeam de ce.

Cum mă simt, cică, dacă am nevoie de ceva… Gândindu-mă acum, cred că-i era teamă că mor și nu mai are ce lua de la mine”, a mai spus Ilie Năstase, conform sursei citate.

Scandalul s-a declanșat în vara anului trecut, de îndată ce Marica a solicitat în instanță ca finul său să nu mai facă parte din proiectul Fundației care administrează Baza Voința, evaluată la 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT