Life

Ilie Năstase, decizie uluitoare. Ce a hotărât înainte de Revelion. Ioana a confirmat totul

30.12.2020 | 14:21
Ilie Nastase decizie uluitoare Ce a hotarat inainte de Revelion Ioana a confirmat totul
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase (74 de ani) a luat o decizie uluitoare cu numai o zi înainte de trecerea dintre ani. Cea de-a cincea soție, Ioana Simion, a confirmat în urmă cu puțin timp hotărârea luată de fostul număr mondial în tenis. 

Omul de afaceri și Ioana Simion vor petrece Revelionul în Capitală, în ciuda faptului că de ceva timp au părăsit definitiv orașul pentru a se stabili la Constanța. Se pare că sportivul nu poate sta prea departe de București, deși nu mai are nicio locuință aici.

ADVERTISEMENT

Fostul număr mondial și-a vândut vila din cartierul Primăverii, urmând ca Revelionul să-l petreacă la prietenul său, Ion Țiriac (81 de ani). Vestea a fost confirmată de actuala soție a lui Ilie Năstase, care a precizat și cine sunt persoanele care le vor fi aproape la trecerea dintre ani.

Ilie Năstase, decizie surprinzătoare înainte de Anul Nou. Ce a hotărât

Mai exact, Ilie Năstase va petrece noaptea dintre ani împreună cu soția sa, fiul acesteia, dar și de rudele apropiate ale brunetei. Totodată, Ioana Simion a dezvăluit și ce ținută va purta de Revelion, fiind vorba de o rochie închisă la culoare.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta este diferit, facem acasă. Până acum obișnuiam să mergem la munte, să fim împreună cu prietenii, însă din cauza restricțiilor ne limităm.

Eu și Ilie vom face Anul Nou la Stejarii, alături de fiul meu și de familia lui, dar și de fratele meu.

ADVERTISEMENT

Mi-am pregătit deja ținuta, voi îmbrăca o rochie neagră simplă, cu pantofi stiletto în aceeași culoare. Noi ne-am bucura să fim ca în familie”, a declarat soția lui Ilie Năstase pentru click.ro.

Mai mult decât atât, Ioana Simion a mai precizat că după sărbătorile de iarnă și-ar dori să plece într-o vacanță în țara noastră. Ilie Năstase plănuiește să viziteze Bucovina, fiind vorba de un loc care le este foarte drag celor doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

„Ne sunt dragi acele locuri și vreau să mergem într-o vacanță, să ne relaxăm”, a completat Ioana Simion, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: