Ilie Năstase, reacţie surprinzătoare după declaraţiile lui Marius Copil: "Să ştiţi că nici eu nu am jucat pentru România"

Romania, tenis, marius copil, ilie nastase

Marius Copil a oferit câteva declaraţii controversate în legătură cu refuzul său de a participa la acţiunile naţionalei României. A precizat că ţara nu i-a oferit nimic, astfel că nu le datorează nimic românilor. Deşi a fost criticat din mai multe direcţii, Copil este apărat de cel mai bun tenisman al României, Ilie Năstase.

"Să ştiţi că şi eu am jucat toată viaţa tenis nu pentru România, ci pentru mine, familia mea, antrenori şi atât. Nu pot spune că mă gândeam la România când jucam tenis, de aceea nu-l critic în vreun fel. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

E adevărat că veneam cu mândrie la naţională, dar erau alte vremuri, aşa eram noi educaţi. Nu îi învinovăţesc pe cei care vorbesc precum Copil", a declarat Ilie Năstase la Radio Sport 1.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic.

Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei. Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita",  a fost declaraţia lui Marius Copil, pentru Telekom Sport. VEZI AICI DETALII.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004