News

Ilie Năstase, despre alcool și Traian Băsescu: ”Mi-au dat 10 luni, lui trebuiau să-i dea 99 de ani”

11.11.2020 | 02:37
Ilie Nastase despre alcool si Traian Basescu Miau dat 10 luni lui trebuiau sai dea 99 de ani
Ilie Năstase, despre alcool și Traian Băsescu: ”Mi-au dat 10 luni, lui trebuiau să-i dea 99 de ani”. Foto: Colaj Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a făcut declarații incediare despre problemele legate de alcool și altercațiile cu polițiștii. Nu a scăpat de gura lui Nasty nici fostul președinte Traian Băsescu.

Marea legendă a tenisului a precizat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că s-a apucat târziu de băut. ”Domne, vreau să recuperez”, i-ar fi răspuns unui judecător. Ilie Năstase a avut destule probleme din cauza consumului de alcool și a fost încătușat de 2 ori în decursul a câteva ore în 2018.

ADVERTISEMENT

”Eu până la 39 de ani n-am pus alcool în gură.(…)Am început cu o bere. De la berea aia mi s-a dus unde am ajuns. Ăsta e adevărul,” a declarat acesta în emisiunea de la KanalD.

Ilie Năstase, despre alcool și Traian Băsescu: ”În lanțuri trebuiau să-l pună”

”Toți care dau legile beau. Începând cu fostul președinte. Dacă mie mi-au dat 10 luni, lui trebuiau săi dea 99 de ani. În lanțuri trebuiau să-l pună pe Băsescu. El mergea oficial cu poliția. Nici unul n-a avut curaj să-i spună că e băut,” a afirmat Ilie Năstase în emisiunea Denisei Rifai.

Marele campion a vorbit și despre episoadele când a fost încătușat. În 2018 a fost oprit în trafic și a refuzat etilotestul. S-a iscat un conflict și Nasty a fost arestat și dus cu forța la INML. Deși nu avea voie să conducă, la câteva ore distanță a fost prins în trafic pe scuter. Într-un interval scurt a adunat 4 infracțiuni, dosar penal și a fost încătușat de 2 ori.

ADVERTISEMENT
  • ”Suntem singura țară unde nu avem voie să bem, zero. În Franța ai voie 2 pahare de vin sau 2 beri. Normal că nu te îmbeți din 2 pahare de vin și 2 beri. La noi se exagerează.” – a spus fostul mare campion.

Relatând incidentele de acum câțiva ani, Ilie Năstase a avut acuzații veninoase la adresa poliției.

ADVERTISEMENT

”Se putea rezolva această problemă cu cuvinte, cu inteligență. La ce a servit să îmi pună cătușele, să mă dea cu capul de pământ.(…) Un om cu cap nu facea ce mi-a făcut mie. (…)Sunt plătiți de noi. Se pot rezolva lucrurile frumos. Ei nu știu decât să bată.” – Ilie Năstase.

Ilie Năstaste: Nu se judecă cu fair-play în țara asta

Foto: Hepta.ro

„Au fost mulți, să nu vorbim de foști președinți care mergeau beți în trafic prin București cu poliția cu ei.” – Ilie Năstase.

”Nu se judecă absolut nimic. Cred că justiția este coruptă.(…) Ați văzut fetele alea de la Caracal. Se ascund lucrurile. Polițiștii, șefii, dacă greșesc se retrag, ies la pensie când vor ei sau se duc în altă parte și muncesc.” – a adăugat fostul mare jucător de tenis.

ADVERTISEMENT

Cum vede lucrurile după Revoluție

Nasty a povestit cum consideră că s-au petrecut evenimentele după Revoluție în legătură cu poliția și securitatea.

  • ”Vreți să fiți președintele României domnule Iliescu? Și el a zis da. Atunci trebuie să mergeți cu noi, cu securitatea. Din miliție au zis poliție, fără educație de polițiști că n-au. Din securitate au făcut SRI,” – a precizat Ilie Năstase.
ADVERTISEMENT