Life

Ilie Năstase, despre testament si locul de veci împărțit cu Ion Țiriac: „Cu condiția să stau eu deasupra”

07.02.2021 | 16:47
Ilie Nastase despre testament si locul de veci impartit cu Ion Tiriac Cu conditia sa stau eu deasupra
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a făcut declarații despre planurile de viitor, dar a vorbit și despre moarte, testament și locul de veci. El a devăluit că gândurile acestea sunt departe de el, dar că nu l-a refuzat pe Ion Țiriac când i-a propus să împartă locul de veci, i-a pus doar o condiție.

Fostul mare tenismen este convins că mai are mulți ani în față și se gândește la planurile de vacanță, nicidecum la cele de înmormântare. El a mai explicat că se simte tânăr și este sănătos tun.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, nu și-a făcut un testament. Nici loc de veci nu are, dar a primit, în schimb, oferte. Prietenul de o viață, Ion Țiriac, i-a propus să împartă amândoi același mormânt. Năstase i-a răspuns în felul caracteristic.

Ilie Năstase, despre testament si locul de veci împărțit cu Ion Țiriac: „Cu condiția să stau eu deasupra”

Deja ajuns la 75 de ani, Ilie Năstase nu se lasă afectat de trecerea timpului. Fostul mare tenismen nici nu vrea să audă de testament sau de moarte: „Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine”.

ADVERTISEMENT

„Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic”, a adăugat fostul sportiv pentru PlaySport.

Recunoaște că nu este prima dată când cineva îl întreabă asfel de lucruri, în trecut a făcut-o chiar Ion Țiriac: „m-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră!”

ADVERTISEMENT

Evident că răspunsul a fost unul negativ: „și eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ”Te invit la mine!””.

Răspusul lui Ilie Năstase a fost unul cât se poate de caracteristic: „m-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și Ilie Năstase, cei mai buni tenismeni din istoria României, sunt prieteni la cataramă de peste 50 de ani. Pe vremea când mergeau în turnee, cei doi împărțeau camera de hotel.

ADVERTISEMENT