Life

Ilie Năstase, din nou la volanul mașinii personale. Fostul tenismen și-a recuperat permisul de conducere

Ilie Năstase este în culmea fericirii. Fostul jucător de tenis a dezvăluit că nu mai este nevoit să stea în dreapta atunci când merge cu mașina.
01.09.2021 | 14:48
Ilie Nastase din nou la volanul masinii personale Fostul tenismen sia recuperat permisul de conducere
ADVERTISEMENT

Sportivul și-a recuperat permisul de conducere suspendat în urmă cu trei ani, după ce polițiștii de la Brigada Rutieră i-au întocmit două dosare penale în aceeași zi.

Omul de afaceri a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice în timp ce se deplasa pe Șoseaua Nordului, câteva ore mai târziu fiind oprit de un alt echipaj, de data asta fiind pe un scuter.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla pe 25 mai 2018, moment în care Ilie Năstase a refuzat să fie testat pentru băutură și chiar a reacționat urât la adresa oamenilor legii. Vedeta i-a înjurat pe polițiști.

Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere. Motivul pentru care a fost pieton timp de 3 ani

„Vreau să le mulțumesc polițiștilor pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am voie nici de mașină, nici de scuter.

ADVERTISEMENT

O să-mi iau o tricicletă”, spunea Ilie Năstase în urmă cu 3 ani pentru Kanal D, după ce a rămas fără permis de conducere.

Dacă atunci sportivul încerca să vadă partea bună a lucrurilor după ce a rămas pieton, iată că acum s-a bucurat că nu mai este nevoit să apeleze la prieteni sau la soția sa.

ADVERTISEMENT

Se pare că Ilie Năstase și-a învățat lecția, mărturisind că nu se va mai urca băut la volan și va avea grijă să-i conducă altcineva mașina în cazul în care va ajunge în această situație.

„Sunt fericit! Mi-am luat permisul după trei ani! Acum pot să conduc. O să iau pe cineva când vreau să beau”, a declarat fostul număr mondial în tenis, notează stirilekanald.ro.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a refuzat să fie testat pentru alcool, în 2018

Revenind la situația în care fostul sportiv a rămas fără permis de conducere trebuie amintit faptul că vedeta nu a mers de bună voie la IML, ci a fost încătușat. În felul acesta i s-au putut recola probe biologice.

Ilie Năstase avea să fie condamnat de Judecătoria Sectorului 1 la 9 luni de închisoare cu suspendare pe data de 27 februarie 2019.

De atunci este pieton și nu s-a mai urcat la volanul bolidului pe care-l deține. Ioana Simion, soția sa, a fost cea care l-a dus oriunde a avut nevoie.

ADVERTISEMENT