Sporturi

Ilie Năstase divorțează pentru a cincea dată: „S-au despărțit de mai bine de două săptămâni!”

04.05.2020 | 19:54
Ilie Nastase divorteaza pentru a cincea data Sau despartit de mai bine de doua saptamani
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase divorțează pentru a cincea dată, la doar un an după căsătoria în civil cu Ioana Simion. Aceasta s-ar fi săturat de jignirile pe care „Nasty” i le aduce periodic, conform libertatea.ro.

Ilie Năstase divorțează din nou

Ilie Năstase nu se dezminte și divorțează din nou, de data aceasta de Ioana Simion. Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul”.

„Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu”, a spus o apropiată.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase nu le plânge de milă jucătoarelor de tenis

Ilie Năstase nu consideră că jucătoarele de tenis au nevoie de ajutor financiar pe durata pandemiei de coronavirus și a precizat că româncele câștigă îndeajuns pentru a nu avea probleme financiare în această perioadă:

„Jucătoarele de tenis nu au nevoie de ajutor cu banii, ele câștigă bine pentru România, 300.000 de euro pe an cât primesc jucătoare din josul clasamentului nu mi se pare puțin pentru România.

ADVERTISEMENT

Viața e mai importantă decât sportul acum, dar noi văd că ne interesăm mai mult de cum putem să reluăm activitățile”.

„Simona ar trebui să stea și să se odihnească mai mult acum, pentru că atunci când vor reveni competițiile nu va mai fi timp”, a mai spus Ilie Năstase la TV ProX.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a vorbit desprecum își petrece timpul în autoizolare: „Acum sunt la pescuit că am voie. Poliția o oprește doar pe soția mea, pe mine mă văd mai bătrăn și mă lasă în pace, eu nu am în continuare carnet.

Eu nu mă duc nici la cumpărături că nu am voie, se duce nevasta, o aștept în mașină”, a mai spus Ilie Năstase.
ADVERTISEMENT