Life

Ilie Năstase e revoltat după ce a fost prins băut la volan: „M-au dat în gât. Nu mai vreau să stau”

Ilie Năstase a făcut dezvăluiri după ce a fost prins băut la volan și i-a fost suspendat permisul de conducere. Marele tenismen vrea să se mute din România.
18.11.2022 | 12:41
Ilie Nastase e revoltat dupa ce a fost prins baut la volan Mau dat in gat Nu mai vreau sa stau
Ilie Năstase a făcut declarații după ce a fost prins băut la volan. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Un necaz nu vine niciodată singur este zicala care pare să i se potrivește lui Ilie Năstase. După ce divorțul de Ioana a devenit iminent, tenismenul a rămas și fără permis de conducere. Sportivul susține că cineva complotează împotriva lui și vrea să părăsească țara.

Ilie Năstase vrea să părăsească România după ce a fost prins băut la volan și a rămas fără permis

Atenția este îndreptată către Ilie Năstase zilele acestea. Recent, tenismenul și-a acuzat soția că a plecat de acasă, dar și că a luat cu ea o sumă foarte mare de bani.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase a răspuns acuzațiilor și a declarat pentru FANATIK că acest lucru nu este adevărat și că este hotărâtă ca de data aceasta să pună capăt definitiv căsniciei în care nu mai este fericită.

Joi, 17 noiembrie 2022, Ilie Năstase a fost, din nou, subiectul unei întâmplări controversate. Sportivul a fost prins băut la volan și i-a fost suspendat permisul.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase susține că cineva l-a urmărit și a anunțat intenționat autoritățile. Tenismenul a primit și o amendă, însă nici măcar nu a reținut suma pe care trebuie să o achite.

„Au sunat la 112 și m-au dat în gât că, ‘vine Năstase băut la restaurant și suntem în spatele lui și vă spunem exact pe unde e’.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, oamenii m-au oprit acolo la Ambasada Chinei, le-am dat actele, m-au întrebat dacă am băut. Astea sunt de astea de pe timpul lui Ceaușescu, securisme. Mi-a pus testul ăla, a ieșit 0.0021 sau 11. N-ai voie nici 001. 

Mi-a dat o amendă de 685 de lei, dacă o plătesc, dacă nu, e 1000 și nu știu cât. Și mi-a luat carnetul o lună, parcă, sau trei luni”, a susținut Ilie Năstase pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase vrea să se stabilească în Italia

Totodată, Ilie Năstase a afirmat că după cele întâmplate nu mai vrea să stea în țară și este hotărât să părăsească definitiv România.

„Am în plan să plec din România, nu mai vreau să stau aici. Cineva vrea să-mi facă rău. Dacă eram beat, îmi făcea dosar penal. Numai minciuni. Nu știu (n.r unde pleacă), ori în Spania ori în Italia”, a încheiat Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags: