Sport

Ilie Năstase pentru Fanatik despre filmul autobiografic „Nasty”: „Mi-am dorit mult! Vreau să fac și un muzeu și o statuie” Exclusiv

Ilie Năstase a dezvăluit pentru FANATIK detalii extrem de interesante despre filmul auttobiografic intitulat „Naty”, care va fi regizat de Tudor Giurgiu.
25.11.2021 | 08:27
Ilie Nastase pentru Fanatik despre filmul autobiografic Nasty Miam dorit mult Vreau sa fac si un muzeu si o statuie Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ilie Năstase este internat în spital și a discutat cu fostul mare tenismen de pe patul de spital.

Ilie Năstase a dezvăluit că Tudor Giurgiu și managerul de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, lucrează la un film documentar despre carierea sa, intitulat „Nasty”, iar regizorul român a filmat în aceste zile cu Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, detalii în exclusivitate pentru FANATIK despre filmul său autobiografic: „Vor fi interviuri cu mulți jucători, imagini din meciuri”

Tudor Giurgiu își va împlini în sfârșit visul de a realiza un film despre Ilie Năstase, lucru pe care fostul număr unu mondial și-l dorea de asemenea de foarte mult timp, iar veștile bune nu se opresc aici:

„Mi-am dorit de mult acest film. În 2018 trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu și o statuie, am mai multe în cap”. – Ilie Năstase în exclusivitate pentru FANATIK.

În ciuda problemelor cauzate de pandemia de COVID-19, Ilie Năstase a declarat că Tudor Giurgiu și Cosmin Hodor încearcă în această perioadă să realizeze cât mai multe interviuri cu foști mari jucători, dar și cu mari jucători din prezent, cum este și cazul lui Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

„Filmul va apărea în curând, cel mai probabil anul viitor, dar acum se încearcă să se filmeze cu cât mai mulți jucători din generația mea care să dea interviuri despre mine, despre perioada aia frumoasă când jucam eu”.

Ilie Năstase: „Cosmin Hodor e foarte implicat! El e cu interviurile, cu toate întâlnirile”

Ilie Năstase a explicat că managerul de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, este foarte implicat în producția acestui film. El este cel care facilitează interviurile și toate întâlnirile, așa că sunt șanse mari ca Simona Halep să apară și ea în acest documentar.

ADVERTISEMENT

„Va fi un film documentar, nu unul artistic. Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood”.

„Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”. – Ilie Năstase

Ce spune Ilie Năstase despre participarea lui Rafael Nadal la filmările pentru „Nasty”: „Îl cunosc de când era copil”

Rafael Nadal este unul dintre cei mai mari fani ai lui Ilie Năstase așa că nu a putut refuza să nu ia parte la producția acestui film: „Rafael Nadal m-a apreciat tot timpul, la fel și unchiul lui, Toni. Acum se filmează la el în Spania. Eu pe Rafa îl cunosc de când era copil, l-am văzut de la turneele de juniori.

ADVERTISEMENT

Nu am avut o relație foarte apropiată dar e o relație bazată pe respect. Ne-am întâlnit de multe ori, ne salutăm la turneele de la Madrid și Barcelona.

Cosmin Hodor e și el foarte implicat în producția acestui film. El e cu interviurile, cu toate întâlnirile, el se ocupă”. – Ilie Năstase

  • 2022 e anul în care filmul autobiografic „Nasty” va avea premiera
  • 2 titluri de Grand Slam (1972 – US Open, 1973 -Roland Garros) și 4 Turnee ale Campionilor ( 1971-1975) a câștigat Ilie Năstase la simplu 
  • 3 titluri de Grand Slam a câștigat Ilie Năstase la dublu cu Ion Țiriac și Jimmy Connors (1970 – Roland Garros, 1973 – Wimbledon, 1975 – US Open
  • 5 finale de Grand Slam a mai disputat Ilie Năstase: 3 la simplu ( 1971 – Roland Garros, 1972 și 1976 – Wimbledon) și 2 la dublu (1966 și 1973 – Roland Garros)
ADVERTISEMENT