Life

Ilie Năstase, gest reprobabil pe stradă. Fostul tenismen a comis-o de față cu toată lumea

05.12.2020 | 12:19
Ilie Nastase gest reprobabil pe strada Fostul tenismen a comiso de fata cu toata lumea
ADVERTISEMENT

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost surprins într-o ipostază la care nimeni nu se aștepta, făcând un gest reprobabil pe stradă. Acesta nu a mai ținut cont de reguli atunci când se îndrepta către o întâlnire cu soția și cu prietenii și a răbufnit în plină stradă. 

Deși averea lui este una remarcabilă, se pare că Ilie Năstase a uitat că mai sunt și persoane care trăiesc de pe o zi pe alta și a reacționat agresiv atunci când a fost abordat de un om al străzii.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase făcea furori prin anii ’70 și a fost numărul 1 mondial în clasamentul ATP. Din moment ce era unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, acestuia nu i-au lipsit stilul de viață luxos și femeile frumoase. Căsătorit de cinci ori, se pare că fostul sportiv și-a găsit liniștea în brațele Ioanei Simion.

Ilie Năstase, gest reprobabil pe stradă. Fostul tenismen a comis-o de față cu toată lumea

Ilie Năstase are tot ce își dorește: o soție frumoasă și o avere impresionantă cu care își permite să cumpere orice. Însă fostul tenismen se pare că a uitat că nu toată lumea dispune de venturi atât de mari și a făcut un gest șocant atunci când a fost abordat de un om al străzii.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de tenis a fost surprins în timp ce se îndrepta către o întâlnire cu soția și cu o prietenă de-a ei. Ilie Năstase a fost abordat de o femeie a străzii care îi cerea bani de mâncare, însă atitudinea pe care a avut-o față de aceasta lasă de dorit.

Femeia încerca să obțină măcar un leu de la marele tenismen, însă acesta nu s-a îndurat nici măcar să se oprească. Atunci când femeia i-a spus că îi e foame, Ilie Năstase nu a stat pe gânduri și i-a oferit un răspuns cinic: „Dacă ți-e foame, rabdă!”, după care i-a ordonat de mai multe ori să-l lase în pace. Vezi video pe Spynews.ro 

ADVERTISEMENT
Ilie Năstase, agresiv cu o femeie a străzii
Ilie Năstase, agresiv cu o femeie a străzii. Sursa foto: spynews.ro

După ce s-a retras din tenis, Ilie Năstase a devenit om de afaceri și a avut un succes colosal, având o vilă de lux în București, dar și în Mamaia. Deține ceasuri și bijuterii în valoare de sute de mii de euro, precum și tablouri valoroase pentru care a scos din buzunar sume deloc de neglijat.

Cu toate acestea, fostul tenismen a refuzat categoric să ajute o femeie la nevoie și nu i-a dat nici măcar un leu. I-a răspuns pe un ton extrem de deranjat să-l lase în pace, în ciuda insistențelor ei.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion trăgea dintr-o țigară împreună cu prietena ei, iar Ilie Năstase a ajuns mai târziu la întâlnirea cu cele două, dun câte se pare. Afaceristul a fost nevoit să semneze câteva documente importante. După ce s-au bucurat de ieșirea în oraș, cei trei s-au îndreptat către mașină, iar fostul tenismen s-a urcat pe scaunul din dreapta, alături de blondina care este prietenă cu soția lui.

ADVERTISEMENT