Life

Ilie Năstase, gest surprinzător pentru Ioana. Ce a decis să facă după divorț

17.03.2021 | 07:48
Ilie Nastase gest surprinzator pentru Ioana Ce a decis sa faca dupa divort
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a recurs la un gest surprinzător după despățirea de Ioana Simion și a luat o decizie total neașteptată. La începutul lunii martie, frumoasa brunetă și-a făcut apariția la tribunal. 

Fostul sportiv a luat o hotărâre legată de cadourile pe care le-a oferit soției sale în timp ce erau împreună și se pare că au reușit să ajungă la o înțelegere.

ADVERTISEMENT

După nici doi ani împreună, cei doi au ales să meagă pe drumuri separate. Ioana Simion a apelat la 112 după ce a fost agresată fizic de Ilie Năstase la începutul lunii ianuarie, iar de atunci s-a produs o ruptură între ei și nu mai pot salva mariajul.

Ilie Năstase, gest surprinzător pentru Ioana. Ce a decis să facă după divorț

Ilie Năstase divorțează și de a cincea soție, după ce au avut mai multe neînțelegeri și un scandal de proporții la începutul lunii ianuarie. Lucrurile au fost destul de tensionate, iar afaceristul nu a vrut să divorțeze la notar, ci la tribunal, după cum a anunțat Ioana Simion.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostul tenismen s-a răzgândit în privința cadourilor pe care i le-a oferit fostei partenere de viață.  După ce, inițial, a anunțat-o că le vrea înapoi, acum a luat decizia ca achizițiile de sute de mii de euro să rămână la Ioana Simion.

Este vorba despre un bolid de lux în valoare de 250.000 de euro, plus bijuteriile, gențile și pantofii, toate ajungând să valoreze 400.000 de euro. Cei doi s-au înțeles și cadourile de la Ilie Năstase vor rămâne la bruneta din Constanța.

ADVERTISEMENT

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Simion, potrivit okmagazine.ro.

Ilie Năstase i-a declarat război Ioanei Simion

Recent, Ilie Năstase a avut un mare scandal cu soția lui și i-a declarat război, după ce aceasta l-a părăsit din cauza incidentului violent de la începutul anului. Deși bruneta a vrut, inițial, să se separe și să-i acorde o șansă dacă își va schimba comportamentu, acest lucru nu s-a întâmplat.

„După momentul acela violent, în care a fost nevoită să cheme poliţia, Ioana nu l-a părăsit aşa cum era normal. I-a lăsat două luni la dispoziţie să îşi schimbe comportamentul. S-a gândit că poate îşi revine şi el, însă nu s-a întâmplat nimic.

Săptămâna trecută au avut o discuţie tranşantă, ea i-a spus clar că îşi doreşte să divorţeze pentru că nu mai poate continua în acelaşi mod, însă el a spus că nu se va întâmpla asta. Motiv pentru care, în loc de notar, totul s-a mutat la tribunal”, au declarat surse apropiate ale celor doi soți pentru click.ro.

ADVERTISEMENT