Life

Ilie Năstase, gest uimitor după ce s-a aflat că Ioana Simion i-a cerut divorțul. Cum a fost surprins fostul tenismen

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt pe punctul de a divorța, lucru care nu este deloc pe placul fostului mare jucător de tenis.
30.10.2021 | 20:19
Ilie Nastase gest uimitor dupa ce sa aflat ca Ioana Simion ia cerut divortul Cum a fost surprins fostul tenismen
ADVERTISEMENT

Sportivul a făcut un gest uimitor după ce s-a aflat că Ioana Simion i-a cerut divorțul pentru a doua oară. În plus, constănțeanca a depus deja actele de separare la Judecătorie.

Fostul jucător de tenis este supărat, fiind surprins în timp ce-și îneacă amarul la scurt timp după ce și-a recuperat permisul de conducere, după 3 ani de când i-a fost suspendat.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a apărut la o terasă din Capitală, unde în plină zi a savurat mai multe pahare de vin în ciuda faptului că se afla în oraș cu mașina personală.

Ilie Năstase și-a înecat amarul. Cum a fost surprins după ce Ioana Simion a confirmat divorțul

Omul de afaceri nu s-a sfiit nicio secundă și a stat singur la masă. Potrivit cancan.ro, în tot acest timp Ilie Năstase a părut ușor absent, butonând frecvent telefonul.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a renunțat la mobil nici după ce s-a ridicat pentru a se îndrepta spre casă, fiind extrem de atent să scrie mesaje chiar și la volan.

A vorbit câteva minute bune, în toată această perioadă trecând printre mașinile din trafic cu mare ușurință cu riscul că va fi tras pe dreapta și amendat.

ADVERTISEMENT

Se pare că sportivul nu prea ține cont de regulile de circulație de când cea de-a cincea soție a anunțat că a ajuns la capătul răbdărilor și-și dorește separarea.

Ioana Simion, dornică să încheie mariajul cu Ilie Năstase

Ioana Simion a declarat recent că a trecut cu vederea foarte multe neînțelegeri și certuri, dar nu mai este dispusă să închidă ochii și vrea să fie o femeie singură.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă deja se comportă ca atare, fiind observată zilele acestea extrem de zâmbitoare. Divorțul intervine la numai câteva luni de la împăcare.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii.

Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară”, a scris Ioana Simion pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT