Life

Ilie Năstase, gest uluitor. Cum a fost surprins alături de Ioana pe stradă

18.12.2020 | 16:08
Ilie Nastase gest uluitor Cum a fost surprins alaturi de Ioana pe strada
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase (74 de ani) a făcut un gest uluitor după ce actuala soție, Ioana, a fost complimentată în mediul online de fostul iubit. Afaceristul s-a asigurat că mai tânăra sa soție este în siguranță, cei doi amorezi fiind surprinși în plină stradă cu bodyguard.

Fostul jucător de tenis și cea de-a cincea soție au fost filmați într-un mall din Capitală, la plecare fiind însoțiți de un bărbat. Se pare că acesta a fost angajat chiar de Nasty, care face orice sacrificiu pentru partenera sa de viață, cu care chiar a fost la un pas de divorț.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri se asigură în felul acesta că soția sa este protejată în orice moment al zilei, displăcându-i enorm că Ioana Simion încă primește atenție din partea fostului iubit, Nick Rădoi, un milionar excentric care locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii.

Ilie Năstase, protectiv cu Ioana Simion. Ce gest a făcut fostul sportiv

Ilie Năstase și-a luat toate măsurile necesare pentru a-și știi în siguranță partenera de viață, mai ales că cearta virtuală cu Nick Rădoi nu i-a prins prea bine. Așa se face că milionarul i-a angajat soției un bodyguard, care are grijă să care sacoșele de cumpărături. Vezi imaginile pe click.ro.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc că Ilie are o problemă. El fiind tot timpul pe locul 1 în viața lui, cred că de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui, dar ar trebui să accepte asta, că nu are ce face și nici cum să schimbe.

Niciodată nu a fost nimic ieșit din comun și în al doilea rând nu am fost o persoană și niciodată nu am să fiu care să se dea la o femeie căsătorită și asta nu se va întâmpla niciodată. Sunt convins că și Ioana poate confirma acest lucru. Eu nu văd motivul de ce Ilie a ajuns să înjure.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg motivul de ce face așa ceva. Ideea mea este că nu are rost să mă jignească sau să se îngrijoreze vreodată. Cred că de data asta se simte pe locul 2, cred că asta este problema lui,”, a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars, după ce a complimentat-o pe Ioana Simion.

Fostul număr mondial în tenis nu a putut trece cu vederea gestul acestuia și l-a înjurat în văzul tuturor, pe rețelele de socializare. Ioana Simion nu a dorit să alimenteze scandalul și chiar a șters comentariilor celor doi bărbați, care s-au certat ca la ușa cortului.

ADVERTISEMENT

Ioana și Nick Rădoi s-au despărțit în condiții foarte frumoase, fiind prieteni în continuare. Milionarul are numai cuvinte de laudă la adresa brunetei despre care spune că îi poartă respect și nu s-ar băga niciodată în relația pe care o are cu alt bărbat.

ADVERTISEMENT