Life

Ilie Năstase, gest uluitor după ce Ioana a decis să divorțeze. Fostul tenismen nu s-a mai abținut

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt din nou pe punctul de a pune capăt mariajului, după ce în urmă cu câteva luni și-au acordat o șansă.
25.10.2021 | 07:56
Ilie Nastase gest uluitor dupa ce Ioana a decis sa divorteze Fostul tenismen nu sa mai abtinut
ADVERTISEMENT

Frumoasa constățeancă este cea care a pus și de această dată piciorul în prag, decizia separării fiind anunțată pe paginile sale de socializare.

După ce a negat vehement orice fel de ruptură cu bruneta, fostul mare jucător de tenis a făcut un gest uluitor. Sportivul nu s-a mai abținut deloc.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a răbufnit pe social media, acolo unde cea de-a cincea soție anunța finalul căsniciei lor. Vedeta a adus numeroase jigniri la adresa admiratoarelor partenerei sale.

Ilie Năstase, scos din minți. Ce a scris pe pagina Ioanei Simion

Omul de afaceri s-a arătat contrariat de mesajele de susținere primite de Ioana Simion din partea celor care o urmăresc pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a folosit un limbaj urât și foarte multe cuvinte indecente, lucru care a deranjat-o foarte rău pe actuala sa soție.

„Sugi p..a!”„Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!”„Fraiero, tu ştii ce am făcut în viaţa mea? Tu nu ai realizat nimic, p…ă jegoasă ce eşti!”, sunt câteva dintre comenariile sportivului, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Avalanșa de mesaje negative și jignitoare a făcut-o pe brunetă să ia atitudine. Aceasta și-a rugat partenerul de viață, de care se pregătește să divorțeze, să se oprească.

„Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”, a scris Ioana Simion.

Ioana Simion, gata să pună capăt mariajului cu Ilie Năstase

În cele din urmă frumoasa brunetă a luat o decizie radicală pentru a scăpa de mesajele răutăcioase din partea soțului și a șters definitiv postarea din social media.

Ioana Simion este gata să pună punct căsniciei cu Ilie Năstase cu care este căsătorită din aprilie 2019. De această dată bruneta nu mai vrea să dea niciun pas înapoi.

Cei doi nu discută pentru prima oară despre separare, asta pentru că la începutul anului soția sportivului a depus actele de divorț la Judecătoria Hârșova. Ulterior, s-au împăcat.

ADVERTISEMENT