Life

Ilie Năstase, gest uluitor după tragedie de la Piatra Neamț: “Dau și bani dacă e nevoie”

20.11.2020 | 22:14
Ilie Nastase gest uluitor dupa tragedie de la Piatra Neamt Dau si bani daca e nevoie
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a decis să ia atitudine după tragedia îngrozitoare de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Fostul spotiv va merge luni la locul unde a izbucnit incendiul pentru a ajuta copiii nevoiași.

Cel mai titrat jucător de tenis din istoria României, Ilie Năstase, a fost vizibil afectat de tragedia de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, motiv pentru care dorește să îi ajute pe cei care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Fostul sportiv a decis să doneze haine și bani copiilor nevoiași, reproșându-i președintelui Klaus Iohannis faptul că nu s-a dus în locul unde s-a produs incendiul.

Ilie Năstase, decizie uimitoare după tragedia de la Piatra Neamț

Ilie Năstase a afirmat că este alături de familiiele îndurerate din Piatra Neamț după incendiul tragic izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, care a făcut multe victime.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fostul tenismen a declarat ca este dispus să le doneze haine și bani copiilor nevoiași. În plus, a criticat dur atitudinea președintelui Klaus Iohannis cu privire la tragedia din Piatra Neamț.

„L-ai văzut dumneata pe președintele României să se ducă la Piatra Neamț? Eu luni merg cu soția mea la Piatra Neamț! Îmi iau toate hainele vechi pe care le am și le dau copiilor din Piatra Neamț. Îmi pare tare rău pentru ce s-a întâmplat, tatăl soției este de lângă Piatra Neamț! Mă duc și îmi donez hainele, dau și bani dacă e nevoie. Dar nu dau la spital, ci la copiii amărâți de acolo. Nu sunt președintele României, dar sunt alături de toți românii!”, a declarat acesta pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, Ilie Năstase i-a reproșat președintelui faptul că nu a îndrăznit să meargă la locul unde a izbucnit incendiul devastator, rezumându-se doar la mesajele de condoleanțe din cadrul aparițiilor televizate.

„L-ai văzut dumneata pe Iohannis acolo? Că la Colectiv s-a dus! Atunci și-a dat interesul. Ee, aici nu își mai dă! Că e partidul lui, domne! Adică e țara lui, partidul lui, spitalele sunt ale lui! E o jignire! Jignește poporul! Eu nu cred că este președintele românilor. Cum să nu te duci tu acolo? Ce avea altceva de făcut!? Apare la televizor și spune că îi pare rău. Dacă îți pare rău, de ce nu te-ai dus, frate, acolo unde s-a întâmplat!?”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT

În continuare, Ilie Năstase i-a adresat o întrebare retorică președintelui Klaus Iohannis, aducând în discuție, ulterior, situația actuală din cauza pandemiei. Fostul sportiv critică maniera în care autoritățile au gestionat pandemia de coronavirus, făcând o comparație cu state puternice europene.

„Vreau să îi pun o întrebare, atât: ‘Dacă se întâmpla treaba asta la Sibiu, se ducea tovarășul președinte la Sibiu?’ Că e tovarăș el… Au confiscat țara, domne! Că înainte au confiscat-o ceilalți, cât au stat 4 ani. Acum o confiscă și el cât va mai sta! Ați văzut ce se întâmplă în Franța? Că anulează alegerile parlamentare cu 3 luni sau cu 5 luni? Asta face Macron, că e deștept! La noi, nu! trebuie să facem alegerile, domne! Nu putem să lucrăm altfel, că pierdem 3 luni de furat!”,

ADVERTISEMENT