Sporturi

Ilie Năstase, încrezător înaintea semifinalei de Fed Cup: ”Avem prima șansă”

17.04.2019 | 12:06
Ilie Nastase increzator inaintea semifinalei de Fed Cup Avem prima sansa
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, este încrezător înaintea semifinalei cu Franța, care se va disputa în perioada 20-21 aprilie, la Rouen. Primul lider din istoria clasamentului ATP consideră că fetelenoastre au prima șansă la calificarea în finală mai ales că se joacă pe zgură, dar a avertizat în privința atmosferei ostile care va fi în sală.

Ilie Năstase, încrezător înaintea semifinalei de Fed Cup: ”O suprafață pe placul Simonei Halep”

”Avem prima șansă. Mergem să câștigăm, mai ales că se va juca pe zgură, o suprafață pe placul Simonei Halep. Și la dublu avem echipa bună. Sala va fi plină și ostilă echipei noastre, dar cu limite. Va exista un arbitru, iar lucrurile nu pot scăpa de sub control”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea, încrezător în șansele României în meciul de Fed Cup cu Franța.

ADVERTISEMENT

Componentele echipei de Fed Cup a României au efectuat miercuri al doilea antrenament de la sosirea la Rouen. Primele care au ieșit pe zgura sălii Kindarena au fost Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu, care s-a pregătit cu zâmbetul pe buze. După aproximativ o oră a început ședința de pregătire și pentru Simona Halep și Irina-Camelia Begu, care au fost urmărite atent de staful tehnic.

Echipa de Fed Cup a României sărbătorind victoria din întâlnirea cu Cehia
Echipa de Fed Cup a României sărbătorind victoria din întâlnirea cu Cehia

Toate biletele au fost vândete pentru Franța – România

Echipa de Fed Cup a fost cazată la un  hotel de cinci stele din centrul istoric al orașului Rouen, acolo unde o cameră costă în jur de 275 de euro pe noapte. Deși sunt văzute cu prima șansă în semifinala cu Franța, fostul căpitan nejucător Sever Dron  îndeamnă la prudență. El a precizat că Franța va evolua cu multă ambiție în fața propriilor suporteri care vor fi foarte gălăgioși.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Franța – România, din semifinalele Fed Cup, se va disputa sâmbătă și duminică, la Rouen. Căpitanul nejucător al gazdelor, Julien Benneteau, a anunțat că toate biletele au fost vândute, iar sala va fi arhiplină la meciurile din weekend: “Am o veste bună. S-au vândut toate biletele, aşa că vor fi 5.000 de oameni în sală în ambele zile. Va fi un weekend intens la nivel de ambianţă şi emoţii”.

Tags: