Sport

Ilie Năstase, înțelegător după Polonia – România 4-0, în Billie Jean King Cup: „Se întâmplă, 6-0 tot un set este. Nu are cine să le bată”. Exclusiv

Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce România a fost eliminată de Polonia din Billie Jean King Cup.
16.04.2022 | 18:24
Ilie Nastase intelegator dupa Polonia  Romania 40 in Billie Jean King Cup Se intampla 60 tot un set este Nu are cine sa le bata Exclusiv
Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce România a fost eliminată de Polonia din Billie Jean King Cup. Sursa foto captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Polonia a învins-o fără drept de apel pe România, scor 4-0, în calificările turneului final Billie Jean King Cup.

Ilie Năstase, înțelegător după Polonia – România 4-0, în Billie Jean King Cup

Ilie Năstase susține că Polonia are o echipă bună, pe care nimeni nu poate să o bată, motiv pentru care, în opinia sa, echipa României nu ar trebui criticată aspru.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul mare tenismen a mărturisit că nu avea mari așteptări din partea României în duelul cu Polonia.

„Nu m-am uitat. Polonia este o echipă bună. Hai să fim serioși! Are cele mai bune rezultate, la ora actuală, și n-are cine s-o bată.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă. Să știți că se mai întâmplă și 6-0, dar tot un set contează (n.r. legat de faptul că Andreea Prisăcariu nu a câștigat niciun game în meciul cu Iga Swiatek).

Nu mă așteptam să câștige (n.r. România). Dar spulberată… nu știu, nu m-am uitat la meci. Așa că degeaba mă întrebați, că nu m-am uitat.

ADVERTISEMENT

(n.r. legat de aducerea Andreei Prisăcariu la Billie Jean King Cup) Probabil că a luat din ce avea, că nu a avut dintre multe de ales, nu? Nu mă bag. Asta antrenorul știe, pe el trebuie să-l întrebați”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

România, înfrângere categorică în fața Poloniei, în Billie Jean King Cup

În primul meci dintre Polonia și România, Irina Begu (63 WTA) a fost răpusă de Magda Linette (58 WTA), scor 1-6, 6-4, 2-6. Mihaela Buzărnescu (123 WTA) a întâlnit-o pe Iga Swiatek (1 WTA), însă jucătoarea poloneză a ieșit victorioasă cu scorul 6-1, 6-0.

ADVERTISEMENT

Nici Andreea Prisăcariu (324 WTA) nu a reușit mai multe în fața Igăi Swiatek. Numărul 1 mondial în tenisul feminin s-a impus cu scorul 6-0, 6-0.

În meciul de dublu, Mihaela Buzărnescu și Andreea Mitu (597 WTA) au fost învinse de perechea Magdalena Frech (87 WTA) / Alicja Rosolska, scor 7-5, 3-6, 5-10.

Cristian Tudor Popescu, lăsat fără cuvinte de prestația României în Billie Jean King Cup

De cealaltă parte, Cristian Tudor Popescu a declarat faptul că nu poate comenta prestația României din Billie Jean King Cup, fiind una foarte slabă.

„N-am ce să comentez. No comment! N-are rost, domne. N-are rost! Ce să comentăm? Știți foarte bine, ca și mine, că nu avem ce comenta în legătură cu acest meci. Mă rog, excesiv numit meci.

Îmi pare rău. Nu am ce să comentez. Cu altă ocazie când chiar avem ce comenta. Acum, n-avem”, a fost reacția lui Cristian Tudor Popescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

  • 75 de ani are Ilie Năstase
ADVERTISEMENT