Life

Primele declarații după ce Ilie Năstase a fost diagnosticat cu COVID-19. Soția fostului tenismen, testată negativ

După ce Ilie Năstase a fost diagnosticat cu COVID-19, atât el, cât și soția sa au făcut primele declarații pe acest subiect. Ioana Năstase spune că a fost testată negativ.
25.11.2021 | 16:16
Primele declaratii dupa ce Ilie Nastase a fost diagnosticat cu COVID19 Sotia fostului tenismen testata negativ
Ioana și Ilie Năstase, primele declarații după ce el s-a infectata cu COVID-19. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ghinioanele se pare că se țin lanț de Năstase. După scandalul uriaș cu Ciprian Marica, când credea că urmează o perioadă de liniște, iată că o altă problemă îl pune la încercare. De această dată, totul are legătură cu starea sa de sănătate. După întoarcerea din Istanbul, vacanță în care a fost plecat alături de partenera sa, Ilie Năstase a ajuns pe mâna medicilor.

Ilie Năstase, confirmat cu COVID-19

În urma mai multor investigații la care a fost supus de medicii din București, fostul mare tenismen a fost diagnosticat cu COVID-19, informație pe care a confirmat-o pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Ilie Năstase, de pe patul de spital, a ținut să menționeze că, deși testul i-a oferit un rezultat pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2, starea lui este una bună, motiv pentru care medicii nu au considerat că trebuie să îl conecteze la aparatele de oxigen.

Și, pentru că a suferit o formă ușoară a bolii, fostul tenismen spune că, în câteva zile, va părăsi spitalul, iar restul perioadei de izolare o va petrece acasă, urmând, bineînețeles, tratamentul medicamentos prescris de medici, cu care și acum este tratat.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase, despre problemele de sănătate ale soțului: ”E o formă ușoară”

Despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase am vorbit și cu Ioana, soția sa. Pentru FANATIK, vedeta a spus că problemele lui Ilie au fost cauzate de supărările și stresul la care a fost supus în ultima perioadă și care i-au scăzut imunitatea.

”El este internet la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu Academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat. E o formă ușoră, atâta timp cât purtăm discuții, este la aparate pentru a i se monitoriza toate cele, dar asta nu înseamnă că este ceva grav.

ADVERTISEMENT

Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă, nu m-am gândit (n.r. nu știe dacă se izolează cu el), să vedem ce spun medicii”, a spus Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Soția fostului tenismen nu are COVID-19: ”Sunt perfect sănătoasă”

Cât despre zvonurile apărute în spațiul public, conform cărora și ea ar fi infectată cu noul coronavirus, Ioana Năstase dezminte absolut totul.

ADVERTISEMENT

Soția lui Nasty spune că s-a testat de trei ori de când a aflat că Ilie Năstase a fost diagnosticat cu COVID-19 și de fiecare dată a primit un rezultat negativ.

”Am văzut că au apărut diverse știri cum că și eu aș avea virusul, nimic nu este adevărat. Chiar l-am repetat de trei ori (n.r. testul), acum am făcut al treilea test ca să mă asigur și a ieșit negativ. Eu sunt perfect sănătoasă, să se înțeleagă, sunt ok!”, a mai adăugat soția lui Ilie Năstase.

Năstase, pe mâna medicilor în urma scandalului cu Marica

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 13 noiembrie, Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, a fost spitalizat, cu probleme de natură cardiacă, într-o clinică privată din București.

Atunci,  fostul tenismen a pus cele întâmplate pe seama conflictului cu Ciprian Marica, cu care se află în scandal din cauza unei baze sportive din București.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: