Life

Ilie Năstase, ipostază uluitoare alături de Ioana. Fostul tenismen, de nerecunoscut lângă soția sa

03.11.2020 | 22:36
Ilie Nastase ipostaza uluitoare alaturi de Ioana Fostul tenismen de nerecunoscut langa sotia sa
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, au ieșit împreună la o cafea, profitând de vremea frumoasă. Totuși, în loc să comunice unul cu celălalt, fiecare și-a văzut de treabă, fiind absorbiți de ecranele telefoanelor mobile. 

Ilie Năstase și-a unit destinele, în urmă cu doi ani, cu Ioana Simion, femeia alături de care fostul tenismen a declarat că și-a găsit adevărata liniște.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se pare că relația lui Ilie Năstase cu frumoasa brunetă este prea liniștită, de vreme ce, ieșind împreună la o cafenea, nu și-au vorbit minute în șir, petrecând timpul pe telefon.

Ilie Năstase, ipostază uluitoare alături de Ioana. Fostul tenismen, de nerecunoscut lângă soția sa

În urmă cu ceva timp, pe vremea când forma un cuplu cu Brigitte Sfăt, Ilie Năstase era o prezență constantă în presă, ca urmare a scandalurilor pe care le avea cu fosta lui soție. Din cauza geloziei, cei doi șocau adesea prin declarații surprinzătoare, conflicte televizate, ajungându-se chiar la violență.

ADVERTISEMENT

În prezent, amândoi iubesc din nou și au relații serioase. Dacă Brigitte a rămas în atenția presei, certurile cu actualul ei soț, Florin Pastramă, fiind la ordinea zilei, Ilie Năstase a trecut în cealaltă extremă. Fostul tenismen formează o relație foarte discretă cu Ioana Simion.

Ieșiți la o cafenea pentru a se bucura de vremea frumoasă, Ilie și Ioana nu s-au dezlipit de telefoanele mobile pe parcursul întâlnirii. Deși, comparativ cu alte cupluri, povestea lor de iubire este la început, cei doi soți par plictisiți constant unul în compania celuilalt. Distanți și deloc interesați de preocupările partenerului, aceștia nu și-au vorbit deloc.

ADVERTISEMENT

Ioana a servit un cocktail, în timp ce Ilie și-a comandat o simplă sticlă de Cola la jumătate. Paparazzi spynews.ro nu au surprins niciun gest romantic între cei doi, fiind prea absorbiți de ecranele telefoanelor. Niciunul nu a avut curiozitate de a se uita în dispozitivul celuilalt, semn că gelozia nu își are locul în relația lor.

Se pare că, pentru cei doi parteneri, o astfel de întâlnire nu este ieșită din comun, de vreme ce niciunul nu a părut deranjat de lipsa comunicării. De altfel, așa cum fostul tenismen a afirmat de multe ori, iubirea lui pentru brunetă se reflectă în cadouri scumpe.

ADVERTISEMENT