Fotbal intern

Ilie Năstase, ironii cu Gigi Becali și Dinamo după derby: ”Mă spânzur” + ”N-a mai jucat în play-off de o sută de ani”

16.02.2020 | 23:16
Ilie Nastase ironii cu Gigi Becali si Dinamo dupa derby Ma spanzur  Na mai jucat in playoff de o suta de ani
ADVERTISEMENT

Fostul mare tenismen Ilie Năstase l-a ironizat pe Gigi Becali, care a spus înainte de meci că se spânzură dacă nu bate Dinamo, dar nu i-a iertat nici pe ”câini”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,52 este cota pentru „marchează ambele echipe și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, ironii cu Gigi Becali și Dinamo: ”Nu e un derby când joacă locul trei cu nouă”

”Mă spânzur! Urât, tot meciul s-a jucat în tribune. Meci slab, foarte slab. Arbitrul a fost execrabil, nu știe să conducă un meci. Nu e un derby când joacă locul trei cu nouă. Derby e când joacă primele două”, l-a ironizat Ilie Năstase pe Gigi Becali după derby-ul Dinamo – FCSB 2-1 la Digi Sport.

”Când un arbitru dă galben și apoi dă un roșu, se răzgândește, mi se pare incredibil. Ce-i asta, fratele meu? Cine sunt ăștia care arbitrează? Dinamo n-a mai jucat în play-off de 100 de ani și acum se agață de un meci. Noi așa facem, și la echipa națională, și la volei, și la handbal”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Perovic, accidentare gravă

Dinamo a învins FCSB, scor 2-1, în derby-ul etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Golurile ”câinilor” au fost marcate de Sin (37) și Lazăr (62), în timp ce pentru ”roș-albaștri” a înscris Tănase (45+9 penalty).

Derby-ul a fost marcat de accidentarea gravă a lui Slavko Perovic, lovit cu piciorul în față de Iulian Cristea, care a și primit cartonașul roșu în minutul 45+5.

ADVERTISEMENT

Derby plin de evenimente

În repriza secundă,  partida a fost întreruptă timp de 10 minute din cauza fanilor care au aruncat cu petarde pe teren. FCSB ratează șansa de a o egala pe Universitatea Craiova în clasament și de a se apropia de liderul CFR Cluj.

Am avut un  derby cu adrenalină, cu tribuna un pic peste băieții din teren, asta și pentru că după 6 ani FCSB a avut peluza plină. Dar și cei din teren au pus orgoliul de fotbaliști pe tavă și au jucat până la ultimul fluier. Vestea bună e că Dinamo – FCSB va fi derby „ever”, vestea proastă e că sezonul ăsta serialul nu mai are niciun episod!

ADVERTISEMENT

Jucătorii FSCB dau vina pe alții

Florin Tănase l-a înțepat pe finanțatorul Gigi Becali la finalul derby-ului Dinamo – FCSB 2-1, cel care spunea după jocul pierdut cu CFR Cluj că are o echipă de copii.

Mijlocașul Adi Popa arată cu degetul după derby-ul Dinamo – FCSB 2-1, din etapa a 25-a a campionatului intern, și a lăsat să se înțeleagă că alții sunt vinovații.

ADVERTISEMENT