Life

Ipostaza uimitoare în care Ilie Năstase a fost surprins cu soția sa, Ioana, după ce a fost amenințat cu divorțul

08.12.2020 | 10:08
Ipostaza uimitoare in care Ilie Nastase a fost surprins cu sotia sa Ioana dupa ce a fost amenintat cu divortul
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase își răsfață a cincea soție de fiecare dată când are ocazia, mai ales de când a fost amenințat cu divorțul. Fostul tenismen a fost surprins alături de Ioana Simion într-o ipostază uimitoare în oraș. 

Deși a avut o carieră sportivă de succes și a fost numărul unu mondial de două ori, Ilie Năstase nu a avut același noroc și în dragoste. Aflat la a cincea căsnicie, fostul jucător de tenis a fost în pragul divorțului cu Ioana Simion, însă a încercat să o împace de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion preferă să se ferească de scandalurile din presă și să-i mai dea o șansă soțului ei. De data aceasta, Ilie Năstase s-a revanșat și a scos-o pe soția lui la un prânz romantic în oraș.

Ipostaza uimitoare în care Ilie Năstase a fost surprins cu soția sa, Ioana, după ce a fost amenințat cu divorțul

Se pare că vremurile în care Ilie Năstase era obișnuit să fie în scandaluri cu soția sunt de domeniul trecutului. Fostul tenismen este la a cincea căsnicie și nu a scăpat fără câteva neînțelegeri care l-au adus în pragul divorțului. Ioana Simion s-a hotărât să-i mai acorde o șansă și să o ia de la capăt cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Dacă Brigitte era o fire impulsivă și aveau constant parte de scandaluri spre sfârșitul căsniciei, Ioana Simion este o fire calmă și preferă să se țină departe de ochii presei. Frumoasa brunetă se poate lăuda cu o siluetă perfectă la 44 de ani, la care multe femei mai tinere visează.

Ioana Simion era gata să se despartă definitiv de fostul jucător de tenis pe motiv că cei doi nu se potrivesc la caracter. După ce a cerut-o în căsătorie, lucrurile s-au calmat între ei, mai ales după cununia religioasă.  Bruneta nu a avut ocazia să îmbrace rochia de mireasă, așa că fostul campion mondial la tenis i-a oferit nunta pe care și-a dorit-o.

ADVERTISEMENT

„Ea mi-a povestit că n-a avut șansa și posibilitatea să se căsătorească îmbrăcată în mireasă. Atunci eu i-am spus ‘dacă vrei, știu că vrei să divorțezi, dar înainte de asta vreau să te fac mireasă’. Așa am cucerit-o și am rămas împreună. Dorința ei asta a fost, mi-o spusese de mai multe ori”, povestea Ilie Năstase.

Paparazzi de la CIAO! i-au surprins pe cei doi în timp ce se îndreptau către un restaurant exclusivist pentru a lua prânzul împreună. Îmbrăcați elegant, Ilie Năstase și Ioana Simion mergeau degajați pe străzile din Capitală.

ADVERTISEMENT

Partenera fostului tenismen a purtat o haină elegantă de blană și ghete din piele, o ținută care i s-a potrivit perfect. Vezi aici cum au fost surprinși cei doi.

Ilie Năstase este obișnuit să-și răsfețe partenera și i-a făcut cadou un bolid de lux în urmă cu câteva luni, de care Ioana este foarte încântată.

ADVERTISEMENT
Tags: