Sport

Ilie Năstase l-a jignit crunt pe Grigore Cartianu în direct la TV: “Un escroc care nu se spală!” Cum i-a răspuns jurnalistul. Video

Ilie Năstase i-a adresat jigniri incalificabile Grigore Cartianu, în direct la TV. Jurnalistul a răspuns cu noi acuze pentru fostul campion de la Roland Garros și US Open.
13.09.2021 | 11:20
Ilie Nastase la jignit crunt pe Grigore Cartianu in direct la TV Un escroc care nu se spala Cum ia raspuns jurnalistul Video
Ilie Năstase l-a atacat de o manieră incalificabilă pe Grigore Cartianu, în direct la TV. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Grigore Cartianu sunt în conflict de mai mulți ani, după ce jurnalistul a scris mai multe articole despre modul în care fostul mare tenismen a intrat în posesia bazei sportive Voința.

Ilie Năstase fusese invitat să intre în direct prin telefon la emisiunea Realitatea Sportivă, pentru a discuta despre succesul Emmei Răducanu la US Open 2021. În studio se aflau Grigore Cartianu și Ionuț Chirilă.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase l-a jignit pe Grigore Cartianu în direct la TV! De unde a pornit scandalul dintre cei doi

“Nu intru! Văd că aveți un personaj acolo, nu discut. Doi neuroni are el, nu eu! Întrebați-l pe el, se pricepe și la tenis, și la fotbal, și la politică.

Eu nu știu ce a făcut omul ăsta în viața lui, eu știu ce am făcut. Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți? Eu să mă împac cu ăsta? Doamne ferește!”, au fost primele cuvinte ale lui Ilie Năstase după ce a intrat în direct.

ADVERTISEMENT

În replică, Grigore Cartianu a amintit în direct de situația de la baza Voința și a lansat și alte acuze la adresa lui Ilie Năstase. “Îi e teamă că îl întreb de Voința. Haide domnul general, îndrăzniți. Și eu știu ce ați făcut cu baza Voința.

Cartianu l-a acuzat în trecut pe Ilie Năstase că a intrat fraudulos în posesia bazei sportive Voința, din Nordul Capitalei

Vă recomand un roman, ‘Generalul în labirintul său’, al lui Gabriel Garcia Marquez. Dați-mă în judecată, dar să nu mai mergeți beat cu diverse mașini sau alte atelaje”, a fost replica lui Grigore Cartianu.

ADVERTISEMENT

“Nasty” a primit în 1999 dreptul de administrare gratuită pe 49 de ani a bazei Voința, din zona de Nord a Capitalei. Promitea investiții uriașe și ridicarea unui complex de tenis modern.

Doar că s-a lovit de opoziția foștilor conducători ai clubului, care au contestat în instanță modul în care i-a fost oferit respectivul teren lui “Nasty”. Acesta a realizat câteva lucrări de modernizare, dar a abandonat apoi proiectul.

ADVERTISEMENT

Grigore Cartianu, jignit grosolan și de Ioan Becali, tot în direct la TV, în 2005, la B1

Grigore Cartianu a scris în mai multe rânduri articole despre situația de la baza sportivă Voința, despre care spune că a fost preluată fraudulos de Ilie Năstae.

Derapajul lui Ilie Năstase, în direct la Realitatea TV, amintește de un alt episod regretabil, în care victima a fost tot Grigore Cartianu.

În 2005, în timpul unei emisiuni TV, Cartianu și Ioan Becali s-au contrat în legătură cu situația din “Dosarul Transferurilor”. Ambii se aflau în platou la B1TV, iar impresarul a lansat un atac grosolan la adresa lui Cartianu.

ADVERTISEMENT