Sport

Ilie Năstase a criticat-o pe Sorana Cîrstea la lansarea vinului “Nasty”: “Asta e decizia ei, eu și domnul Țiriac nu am făcut la fel”

Fostul mare tenismen, Ilie Năstase, și-a lansat marca de vinuri „Nasty”, în cadrul festivalului RO Wine de la Cluj, însă a vorbit și despre Simona Halep și Sorana Cîrstea.
19.03.2022 | 23:43
Ilie Nastase a criticato pe Sorana Cirstea la lansarea vinului Nasty Asta e decizia ei eu si domnul Tiriac nu am facut la fel
Ilie Năstase nu a ocolit tenisul la evenimentul fastuos de la Cluj-Napoca
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ilie Năstase își va lansa un film autobiografic, intitulat „Nasty”, însă fostul mare tenismen mai are și alte planuri mărețe: un muzeu, o statuie și chiar un vin pe care tocmai l-a lansat în cadrul festivalului RO Wine de la Cluj.

Ilie Năstase și-a lansat propria marcă de vinuri la Cluj: „Nasty”

Ilie Năstase și-a lansat noua gamă de vinuri „Nasty” în cadrul unui eveniment la Cluj, alături de Cosmin Hodor și Patrick Ciorcilă, directorul turneului de tenis de la Cluj, care a primit și un cadou deosebit din partea fostului număr unu mondial.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cosmin Hodor (@cosmin_hodor)

Colecția de vinuri va cuprinde trei sortimente și vor fi disponibile în curând în toată țara, chiar și în străinătate: „Este un vin care se că putea găsi în toată țara. Vreau să promovez acest vin și în străinătate”.

Ilie Năstase, la lansarea noului vin marca „Nasty”
Ilie Năstase, la lansarea noului vin marca „Nasty”.

Ilie Năstase a dezvăluit și cum a trăit meciul de la Indian Wells dintre Simona Halep și Iga Swiatek: „M-am uitat la primul set, la tie-break. După aia, m-am enervat și m-am culcat. Acum nu mai contează că ea e pe locul 14, a fost odată locul 1, asta e cel mai important”.

ADVERTISEMENT
Ilie Năstase, cadou special pentru Patrick Ciocirlă, directorul turneului Transylvania Open
Ilie Năstase, cadou special pentru Patrick Ciocirlă, directorul turneului Transylvania Open.

Ilie Năstase o ceartă pe Sorana Cîrstea înainte de duelul cu Polonia: „Eu niciodată nu am refuzat să joc pentru România”

„Nasty” a vorbit însă și despre duelul din FED Cup dintre România și Polonia și îi reproșează Soranei Cîrstea faptul că a refuzat să joace în trecut pentru România. Fostul număr unu ATP a recunoscut că nu înțelege decizia Soranei Cîrstea și că de-a lungul carierei sale nu s-a pus niciodată problema să refuze o convocare.

„Asta e decizia ei (n.r Sorana Cîrstea)! Eu niciodată nu am refuzat să joc pentru România și domnul Țiriac la fel. Eu aș juca pentru că e singura dată când poți juca pentru echipa națională. Când ești la individuale, nu joci pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

Am făcut trei finale și la noi era dificil, pentru că la noi era challenge. Cel care câștiga cu un an înainte, stătea până jucam noi șapte meciuri, să jucăm cu ei în finală”.

Ilie Năstase consideră că noul căpitan-nejucător al României are un avantaj important pe care trebuie să îl valorifice: „Tecău are experiență, cunoaște fetele foarte bine. Chiar e prieten cu jucătoarele. El le cunoaște foarte bine. E un lucru bun! Dacă jucăm cu Polonia și jucăm la ei, e greu meciul. Depinde cine joacă. Dacă joacă Simona și cu Sorana, atunci avem șanse”, a mai declarat Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT