ADVERTISEMENT
Sporturi

Ilie Năstase, lovitură sub centură în războiul cu soțul Serenei Williams: ”Cred că e fetiță”

Autor: Patrice Podina | 17.02.2021 | 18:11
Ilie Năstase, lovitură sub centură în războiul cu soțul Serenei Williams: ”Cred că e fetiță”
Ilie Năstase

Scandalul dintre Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams și foștii mari jucători de tenis ai României, Ilie Năstase și Ion Țiriac, este departe de a se fi încheiat. Năstase n-a avut milă de american.  

ADVERTISEMENT

Scandalul a început de la o remarcă a lui Ion Țiriac, care sugera că Serena Williams ar face mai bine să se retragă din tenis, făcând aluzie la vârsta și greutatea sportivei.

Soțul fostului număr 1 mondial, Alexis Ohanian, a reacționat imediat și l-a acuzat pe Țiriac de rasism și sexism.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase îi răspunde în termeni duri lui Ohanian

Ultima postare în mediul online al soțului jucătoare de tenis: ”E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul și clovnul Ion Ţiriac”, a declanșat furia lui Ilie Năstase, prieten la cataramă cu fostul său partener de Cupa Davis, Ion Țiriac.

”M-au acuzat și pe mine de rasisim. Pe cine nu acuză ei? Ăla se simte ca n-a jucat în viața lui tenis. Cred că e fetița în casă și Serena e bărbatul. Așa cred. De-asta și răspunde el… Serena n-ar avea treabă cu domnul Țiriac, în niciun fel”, a ripostat Ilie Năstase, citat de Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Și Năstase a provocat un scandal în urmă cu patru ani pe când jucătoarea de tenis tocmai făcuse public faptul că este însărcinată.

Conflictul datează din 2017

Primul episod din scandalul în care este implicată familia Williams și Ilie Năstase, respectiv Ion Țiriac, s-a petrecut în 2017, când, înaintea unui meci din FED Cup, dintre echipele României și a Marii Britanii, Năstase a făcut o remarcă la adresa copilului Serenei și a lui Alexis: ”Să vedem ce culoare va avea copilul ciocolată cu lapte?”.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a reacționat imediat și l-a acuzat pe Ilie Năstase de rasism și sexism.

”E dezamăgitor pentru mine să știu că trăim într-o societate în care oamenii precum Ilie Năstase pot face comentarii atât de rasiste la adresa mea și a copilului meu nenăscut”, a declarat Serena Wiliams în presa de peste Ocean.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!