Sport

Ilie Năstase mai vrea un copil, la 75 de ani: ”Vor zice că sunt Superman! Dacă e fată, o fac Simona Halep”

Ilie Năstase are 75 de ani, dar nu a renunțat la ideea de a deveni din nou tată. Fostul lider mondial ar vrea ca noul urmaș să-i calce pe urme.
25.09.2021 | 15:36
Ilie Nastase mai vrea un copil la 75 de ani Vor zice ca sunt Superman Daca e fata o fac Simona Halep
ADVERTISEMENT

Cunoscut ca un Don Juan, Ilie Năstase nu se dezminte nici la 75 de ani pe care i-a împlinit în luna iulie a acestui an.

Fostul tenismen trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion (45 de ani) cu care s-a căsătorit în 2019. Nasty a mărturisit că cei doi încearcă să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase: ”Depinde de ea, eu vreau să o fac”

Ilie Năstase a fost căsătorit de patru ori până să-și unească destinele cu Ioana Simion. Fostul mare jucător de tenis are și cinci copii din relațiile anterioare, dar tot ar mai vrea unul.

Năstase a mărturisit că și-ar dori o fetiță, iar dacă visul i se va împlini, atunci va încerca să-i ghideze pașii înspre tenis, sportul în care el însuși a excelat.

ADVERTISEMENT

”Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman!

Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase, citat de Prosport.

ADVERTISEMENT

Nathalie este prima născută a lui Ilie Năstase, din căsnicia acestuia cu modelul Dominique Grazia. Nicholas și Charlotte sunt copiii înfiați de fostul sportiv și cea de a doua lui soție, Alexandra King, iar cu Amalia Teodosescu mai are două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Ilie Năstase a fost primul lider mondial în tenisul masculin

Fostul mare jucător rămâne în istorie ca primul număr 1 mondial în tenis. S-a întâmplat pe 23 august 1973. Cariera lui impresionantă numără nu mai puțin de 83 de titluri câștigate.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari succese sunt cele de la US Open (1972), Roland Garros (1973) și Wimbledon (1973 la dublu). În turneul londonez a ma bifat două finale în proba de simplu.

Năstase a cucerit de patru ori și titlul în Turneul Campionilor (1971, 1972, 1973 și 1975) și a mai disputat trei finale de Cupa Davis alături de Ion Țiriac, în 1969, 1971 și 1972.

S-a retras în 1985 având în conturi peste două milioane de dolari câștigați din tenis, o sumă impresionantă în anii ’80.

ADVERTISEMENT