News

Ilie Năstase, mesaj după ce a fost criticat că l-a umilit pe Traian Băsescu! ”România a fost legată de numele meu!”

24.04.2019 | 17:18
Ilie Nastase mesaj dupa ce a fost criticat ca la umilit pe Traian Basescu Romania a fost legata de numele meu

Scandalul Năstase-Băsescu e departe de a se fi terminat! Mai exact, este vorba despre gestul tenismentului de a arunca cu cafea peste afișul cu fostul președinte al României. Întrebat dacă se teme că Băsescu îi va face plângere după acțiunea sa, Ilie Năstase a spus că fostul lider al țării nu are ce să îi facă, precizând că s-a împiedicat și astfel s-a produs incidentul.

Ilie Năstase a postat un mesaj după ce a fost criticat că l-a umilit pe Traian Băsescu

Pentru a lămuri alte aspecte legate de situație, tenismentul a postat, marți seară, un mesaj, pe contul său de Facebook, în care admite că în locul lui Băsescu putea fi oricine, subliniind că ”povestea corturilor electorale e simplă”, în final lansând întrebări care ar trebui să pună oamenii pe gânduri. „Povestea corturilor electorale e simplă – hai să fim cu toții sinceri- mă refer la politicieni: câte semnături ați strâns în corturi? De ce erau majoritatea închise?

Mascau cumva publicitatea electorală în cele mai bune zone pentru panotajul publicitar? Dacă erau pentru strâns semnături, de ce nu s-au demontat după ce ați depus listele la BEC? De ce stau pe trotuare, ca oamenii să fie obligați să iasă în carosabil, că nu mai e loc pentru trafic pietonal? S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloș, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tăriceanu, sau oricine…”, a scris Năstase. Acum, sportivul a postat un alt mesaj în care își exprimă indignarea față de faptul că, în urma acestui scandal, a primit nenumărate scrieri de la oameni care îi doresc răul.

Ilie Năstase, mesaj după ce a fost criticat că l-a umilit pe Traian Băsescu! ”România a fost legată de numele meu!”
”România a fost legată de numele meu!”

Mesajul tenismenului:

„Ziua buna tuturor,
Celor care au scris de ieri incoace si celor care vor scrie de acum incolo.
Nimeni n-a reusit in toata cariera mea sa ma descrie atat de “colorat”, intr-un interval de timp atat de scurt.
Eu dupa unii am reusit in viata, fiind:
– curvar
– prost
– betiv
– mosneag
– general de 50 de bani,
– unul care a dat in minge cativa ani
– bou
– gunoi
– mort
– rahat
– mizerabil
– dobitoc
– golan
– comunist
– infect
– oportunist
– senil
– taran
– infect
– marlan
– penibil
– armasar
– gloaba, etc…,
precum si alte descrieri mai “plastice” legate de organe sexuale.
Eu nu-mi permit sa le postez in spatiu public. Niciodata pana acum n-am primit atatea urari sa mor mai repede. Mi-am amintit prin mesajele unora dintre voi, de toata familia mea. Multumesc pentru “urarile” care mi-au fost transmise.  Atata patima si graba in scris ca si limba romana a fost siluita de multe ori…. Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si multa inspiratie in continuare in ce postati. Indiferent cum ma simt primind aceste mesaje, sunt sigur ca totusi cativa isi mai aduc aminte de mine ca om simplu, normal.

Am trait de multe ori in imaginatia mea, cu sentimentul ca desi am atatea defecte pe care voi le-ati descoperit, Romania a fost legata poate scurt timp de numele meu si al altora. Daca toti care au scris “de bine” despre mine iubesc Romania cum o iubesc eu, atunci exista o sansa pe viitor.”