Sporturi

Ilie Năstase, mesaj dur pentru politicieni de Ziua Națională! ”România nu a plecat niciodată din mine”

01.12.2018 | 10:28
Ilie Nastase mesaj dur pentru politicieni de Ziua Nationala Romania nu a plecat niciodata din mine

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a avut un mesaj dur la adresa actualei clase politice cu ocazia Zilei Naționale a României. Primul lider din istoria ATP a declarat că își dorește niște politicieni ca cei de acum 100 de ani când a avut loc Marea Unire.

”Cei îi doresc României? În orice caz, nu ce îi doresc politicienii de azi. Eu doresc României ce i-au dorit politicienii de acum 100 de ani, pentru că dacă nu erau ei, nu eram nici acum uniţi. E ţara mea de dor, chiar dacă am plecat 25 de ani, cu turnee 30, dar România nu a plecat niciodată din mine. Doresc să fim mai buni unii cu alţii şi să avem politicieni ca atunci”, a spus Ilie Năstase pentru news.ro.

Ion Țiriac și Ilie Năstase în tribunele arenei principale de la Roland Garros
Ion Țiriac și Ilie Năstase în tribunele arenei principale de la Roland Garros

Ilie Năstase, mesaj dur pentru politicieni de Ziua Națională: ”Anul trecut m-au jignit foarte tare”

”Îmi pare rău că anul trecut nu am fost la paradă şi anul acesta mă duc la Focşani, unde sunt oameni cumsecade. M-a invitat domnul Oprişan şi am zis că mă duc cu mare plăcere. Anul trecut m-au jignit foarte tare, eram cu copilul de 12 ani, care începuse să plângă. Aia a fost cea mai mare jignire pentru mine şi de asta mă duc la Focşani”, a fost mesajul transmis de Ilie Năstase de Ziua Națională a României.

Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi a transmis și el un mesaj emoționat la împliniresa a 100 de ani de la Marea Unire și a cerut ca factorii de decizie să investească mai mult în cultură, sport și sănătate. Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, a anunțat că de Ziua Națională a Românieii își dorește o arenă mare pe care echipa de Fed Cup să poată juca meciurile de tenis din Grupa Mondială.