Noi acuzaţii pentru Ilie Năstase: "A fost foarte violent!"

ilie nastase, tenis, fedcup, romania, belgia

La doar o zi după ce a primit o reducere a pedepsei după partida de FedCup cu Marea Britanie, Ilie Năstase primeşte noi acuzaţii, de la o altă fostă adversară.

Dominique Monami, căpitan nejucător al reprezentativa de FedCup a Belgiei, a vorbit despre momente grele pe care le-ar fi trăit în urmă cu aproximativ un an, când echipa sa a învins România, scor 3-1.

"Ilie Năstase m-a insultat. Mi-a spus în franceză: 'Eşti o c***a mare, habar nu ai tenis!'. A fost foarte violent, mai ales că oficialii de la ITF nu au reacţionat! Asta e. N-am plâns, până la urmă l-am ignorat şi am acumulat mai multă energie pentru a câştiga", a spus Monami pentru Lesoir.

Într-un mesaj postat ieri pe contul său de facebook, Ilie Năstase anunţă că i s-au redus sancţiunile aplicate de ITF. Un tribunal independent a decis ca suspendarea pentru evenimentele organizate de ITF să se reducă până pe 23 aprilie 2018, deşi iniţial era până în decembrie 2020. 

În plus, interdicţia de a îndeplini calităţi oficiale, precum funcţia de căpitan nejucător al echipei României din Cupa Fed, a fost redusă cu mai mult de 8 luni, până în august 2019.