Sporturi

Ilie Năstase nu le plânge de milă jucătoarelor de tenis: „Ele nu au nevoie de ajutor cu banii, câștigă bine pentru România!”

10.04.2020 | 12:30
Ilie Nastase nu le plange de mila jucatoarelor de tenis Ele nu au nevoie de ajutor cu banii castiga bine pentru Romania
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a vorbit despre situația financiară a jucătoarelor de tenis și nu crede că acestea ar trebui financiar.

Ilie Năstase nu le plânge de milă jucătoarelor de tenis

Ilie Năstase nu consideră că jucătoarele de tenis au nevoie de ajutor financiar pe durata pandemiei de coronavirus și a precizat că româncele câștigă îndeajuns pentru a nu avea probleme financiare în această perioadă:

ADVERTISEMENT

„Jucătoarele de tenis nu au nevoie de ajutor cu banii, ele câștigă bine pentru România, 300.000 de euro pe an cât primesc jucătoare din josul clasamentului nu mi se pare puțin pentru România.

Viața e mai importantă decât sportul acum, dar noi văd că ne interesăm mai mult de cum putem să reluăm activitățile”.

ADVERTISEMENT

„Simona ar trebui să stea și să se odihnească mai mult acum, pentru că atunci când vor reveni competițiile nu va mai fi timp”, a mai spus Ilie Năstase la TV ProX.

„A progresat tehnic. Acum lovește mingea, mai și atacă, mai pune și o scurtă. Dar o să aibă mereu probleme cu cele care lovesc tare. Ar trebui să se ducă mai des la fileu”, a spus Ilie Năstase despre problemele Simonei Halep în circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

„Problema este că acum toate vor să o bată, nu mai este o necunoscută. Este vânată. I-am și zis! Ai fost numărul 1, gata, liniștește-te!”, a mai declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase a povestit cum își petrece timpul în autoizolare

Ilie Năstase a vorbit despre cum își petrece timpul în autoizolare: „Acum sunt la pescuit că am voie. Poliția o oprește doar pe soția mea, pe mine mă văd mai bătrăn și mă lasă în pace, eu nu am în continuare carnet.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă duc nici la cumpărături că nu am voie, se duce nevasta, o aștept în mașină”, a mai spus Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT