Life

Ilie Năstase nu vrea să-și facă testament. Câți bani are, de fapt, și ce se va întâmpla cu averea fostului tenismen

Ilie Năstase se numără printre cei mai bogați sportivi români, cu o avere care se ridică la o sumă frumușică, dar momentan nu se gândește cui îi vor rămâne bunurile sale.
18.07.2021 | 13:06
Ilie Nastase nu vrea sasi faca testament Cati bani are de fapt si ce se va intampla cu averea fostului tenismen
ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător de tenis nu se gândește să-și facă testamentul, asta pentru că se simte în formă maximă și nu se gândește la ziua de mâine. În plus, are alte preocupări în momentul de față.

Omul de afaceri le-a asigurat copiilor toate cele necesare, le-a plătit studiile și le-a achiziționat diferite lucruri, fapt pentru care Ilie Năstase spune că nu s-a gândit să le lase lor averea.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, fără griji și probleme. Nu are testament

Ilie Năstase a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru urmașii săi, dorindu-și să se bucure în continuare de viața frumoasă și liniștită de până acum, în ciuda vârstei.

„Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri! Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere.

Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a declarat Ilie Năstase, despre motivul pentru care nu are de gând să-și facă testamentul, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Afaceristul are cinci copii, cu trei femei diferite: Emma Năstase, Charlotte Năstase, Alessia Năstase, Nathalie Năstase și Nicholas Năstase, reușind să strângă avere, deși le-a dat bani frumoși fostelor soții.

În momentul de față, sportivul în vârstă de 75 de ani deține o locuință în complexul de lux al lui Ion Țiriac, cât și un apartament la malul mării, unde a locuit o perioadă cu cea de-a cincea soție, Ioana Simion.

ADVERTISEMENT

Pe lângă imobile, Ilie Năstase are și două mașini de lux și una de oraș, dar și o motocicletă. De asemenea, fostul jucător de tenis stă bine și la capitolul ceasuri, bijuterii și tablouri. Acestea valorează împreună peste 300.000 de euro.

În bancă are depozite considerabile atât în euro, cât și în dolari. Contul curent ajunge la valoarea de 129.000 de euro, în timp ce altele conțin 35.000 de euro, respectiv 187.000 de dolari.

Ilie Năstase, mai fericit ca oricând. S-a împăcat cu Ioana Simion

Ilie Năstase este o persoană împlinită și fericită din toate punctele de vedere. Dispune de energie din plin și unde mai pui că nu mai divorțează de Ioana Simion, frumoasa brunetă care depusese actele la începutul anului.

Cei doi au luat decizia de a mai da o șansă poveștii lor de dragoste, după ce în ultimele luni sportivul a demonstrat că se poate schimba în bine, de dragul femeii iubite.

ADVERTISEMENT